Olen hermona. Kärttyinen. Suorastaan, käyn kuumana. Sillä.

Posti toi taas alfaurokselle kirjapaketin. T_A_A_S. Sanoin noin kuukausi sitten kauniisti, että olisko ystävällisesti mahdollista sanoutua irti siitä kirjakerhosta, johon alfainen oli puolivahingossa antanut suostumuksensa...eroamista kerhosta pyysin, koska a) kirjoja lukisi vain ja ainoastaan alfauros, joka ei koskaan, ikinä, milloinkaan kuitenkaan ehdi lukea muuta kuin oman alansa kirjallisuutta b) yksi lukematon kirja maksaa 30-40euroa, joka mielestäni on liikaa, etenkin kun se (maksu) toistuu muutaman viikon välein c) eroaminen oli tehty mahdollisimman hankalaksi (vain tilaaja voi sen tehdä kirjallisesti, joka minä en siis millään muotoa ole).

Ja eniten ottaa päähän se eroaminen. Yritin ensin netin kautta. Lasku ei antanut mitään infoa edes nettiosoitteesta ja piti etsiä ensin se hiivatin kerhoLEHTI. Sitten pitkän netissä roikkumisen ja muutaman puhelun jälkeen lopputulokseksi tuli siis se KIRJALLINEN EROILMOITUS. Ja jonka todellakin kuvittelin olleen jo hoidettu. No, taidan tehdä itse sen ilmoituksen ja väännän uniselta alfaurokselta nimmarin yönpimeässä siihen alle. Ja postiin jo huomenna. EI YHTÄÄN KIRJAA ENÄÄ. En halua maksaa 34euroa siitä, että tiedän KALAPAIKKOJA SUOMESSA.

********

Kello käy yhtätoista ja täällä on täyshulina. Piano länkyttää, yksi märisee ja pari LEIPOO MARENKIA (!!!) Vetäydyn koneelle ja yritän ulkoistaa itseni tapahtumista. Tuulee taas. Hiekkamyrsky pellolla (taas) ja huvimajan ovi irronut...suloista Suomen kesää tässä vietellään.