Koirasta ei ole tullut minun kaveria vieläkään, mutta alfauroksen pyynnöstä tuoreempi kuva tapauksesta näkösälle ja sain minä päivän naurut toiseksi vanhimman kanssa siitä koirasesta...ihmettelin että mitä se nuuskii ja penkoo mun tyhjässä kukkaruukussa ja sillähän oli siellä kätkö, illan huipennokseksi haki itselleen iltapalan: kuivahtaneen ruisleivän palasen. Nokkela otus, mistä lie pihistänyt sen leivän!

No, toiseksi vanhimman jalan kera näin S-tyttönä tulee vähän mainostettua K-ketjua, mutta samapa tuo. Pussissa on kylälehtiä...odottelemassa kyläyhdistyksen kokousta, joka siirrettiin tänään neljännen kerran. Jospa ne joskus päätyisi kokoukseen asti.

Kävin illan tiimassa politikoimassa. Varsinainen kokous oli läpihuutojuttu, mutta sitä edeltävä ison kouluhankkeen esittely kesti ja kesti, ja kesti ja kesti. Huh.

Yritän tässä järkkäillä finanssia ja asioita niin että pääsisin keväällä blondin (10v) kanssa seikkailuun (katsomaan ja juhlimaan blondin kummitätiä maapallon toiselle puolelle). Aloitin projektin tänään. Pitäkää peukkuja että reissusuunnitelmat etenee...

Söin isäpapan juhlista jäänyttä salaattia töissä toimistolla ja ajattelin pähkinöiden pureskelun lomassa Pekkaopen sanoja...että alkaisin blogiprovoilijaksi jotta saisin viihdykettä. Tuumailin siinä ettei mun ehkä kannata ettei mene liian vauhdikkaksi elämä, kun tulee ihan arkielämässä provoiltua yli normikynnyksen, jos ei muuten niin sitten sillä tyhjännauramisella. Siitähän miestä ei tule, tyhjännaurajasta, mutta ei se näin naisihmisenä ole niin tarviskaan. Meinaan että illan kokouksessa tuli karkinsyönnin ohella myös tiristyä naapuriherrojen supinoille ja jutuille.

*******

Niin ja selitys pöljä-sanan käytölleni. Sillä sanalla en tarkoita hullua, enkä mitään sairautta enkä yleensä mitään henkilökohtaista. Sanaan ei sisälly negaatioita vaan sellainen lievä voipunut tirskahdus ja päivittely. Pöljä on myös joskus kehu. Sekä kannustus. Ei koskaan oikea haukkumasana. Jos joku on mielestäni pöljä niin sillä kuvaan vain ja ainostaan käyttäytymistä. Ihmisiä en ruukaa arvostella (paitsi tosi pöljiä) :D Pöljä sanaa voi käyttää myös yleisesti substantiivien yhteydessä (minun kielenkäytössäni), kuten esim. pöljä sormi, pöljä päivä, pöljä astia jne. Ja jos joskus käytän sanaa pöljäke niin se on sitten hellittelyä. Lähes imelää. Ja sisältää suuren tunnelatauksen, senkin pöljäkkeet!