Lähdin tänä aamuna töihin. Muutaman ylimääräisen kiemuran jälkeen...

- vein ensin 9ään menijät kouluun (eivät halunneet polkea pyörällä, kun oli kaikilla käsi niin kipeenä possurokotteesta).

- palasin kotiin keittämään kahvit orjalle, joka harvinaista kyllä oli yötä meillä, plus kannustin ja rohkaisin kuopusta, joka valitteli huonoa oloa rokotuksen jäljiltä.

- sain tekstiviestin että kyläyhdistyksen myytävät tuotteet OLISI IHAN HYVÄ HAKEA KOULULTA kun ovat kai siellä hieman tiellä (hä, mahtuhan siellä vielä sivuittain kulkemaan!)

- siivosin kissojen kakkahurjastelun jäljet kun kukaan muu ei ollut sitä tehnyt.

- kurvasin koululle, raahautin orjalla laatikoita autoon (autossa oli ennestäänkin jo edellisiä tuotteita 3 isoa pahvilaatikkoa), monistin saatteita tuotteisiin ja puhuin samalla työasiaa puhelimeen.

- kuskasin orjan kotiinsa ja kurvasin juuri ja juuri ajoissa lounastapaamiseen kirjakaupan kautta...tänään taisi olla viimeinen päivä, että joulukortit ehtivät maapallon toiselle puolelle...tällä kertaa en laittanut mukaan kuvaa lapsista, en kehtaa viimevuotisia...

- istuin rauhassa lounaalla yli tunnin ihanan ystävän kanssa ja tunsin että sain pääni taas järjestykseen.

Ja nyt sitten istun toimistolla ja kirjotan tätä vaikka pää kuumana pitäisi analysoida matskua...pidin myös puolentunnin kahvitauon hetki sitten, jolloin kirjoitin ne kortit...aktiivista työntekoa on kertynyt tälle päivää tähän mennessä n. 2 tuntia ja silti sellainen olo, että on tehnyt jo vaikka mitä.

Joo- ja kaikki halukkaat sitten ostamaan ensiapulaukkuja ja karkkipusseja, tuette siinä samalla kyläyhdistyksemme ponnistelua Nuorisoseurantalon muuttamisesta Kylätaloksi. Saimme hankerahaa ikkunoiden uusimista ja lämpöpumppuja varten ja pitäisi itse hommata vaatimattomat 8000e omaa rahaa (n. 7500 puuttuu)...että meistä taitaa kehkeytyä aikamoisia myyntitykkejä tässä talven aikaan. Varokaa vaan. (Ja minä kun luulin että välttelemällä OKL:llää saa välteltyä nämä myyntisessiot, kohta mä varmaan jo askartelenkin siellä kokouksissa jotain...iiih)

Mäpä teen nyt vähän töitäkin. Ciao!