Väsyttää ja palelee. Siinäpä kiihkeimmät. Oikeastaan ei mitään sen ihmeellisempää. Joku ohikulkijoista kysyi ohimennen miksi kirjotan tätä blogia ja miksi täällä ei koskaan ole mitään asiaa...jäin miettimään kysymystä...Jatkan miettimistä, sillä en ole vielä keksinyt vastausta. Tämä vaan helpottaa. Kun en kerta ole enää koulussa enkä saa raapustella äikän aineita, enkä myöskään ole opiskelemassa ja saa satuilla tenteissä ja esseissä niin tämä on oikein oiva korvike ja apu ns. luovaan paineeseen...kirjoittamisen tarpeeseen; kun siltä paikalta panee, niin ei tartte kun istahtaa ja hetken nakuteltuaan helpottaa...ja miksikö ei asiaa...monestakin syystä...työasiat ruodin töissä, politikoinnit niillä areenoilla millä satun olemaan reaaliajassa ja pankkiasiat pankissa...jne. Tämä nyt vaan on höpöblogi ja samalla ensiluokkaisen sisäsiisti ja helppo keino kertoa kuulumisia (pinnallisia) ystävilleni kaukana ja vieläkauempana, ja jos jotakuta muutakin sattuu kiinnostamaan höpöilyni, niin siitä vaan, mukava kun luette ja vielä mukavampi jos kommentoitte...hauskinta on että toiselle bloggaajalle ei tartte näitä juttuja selitellä...

Niin, mitä siis kuuluu...? Kaikkea ja ei mitään. Politikoidaan nyt sitten vähän:  muutamia uusia kuvioita (meidän paikallisyhdistys esitti minua jäsenvaaleihin ehdolle ja jos joku kepulainen pohojanmaalta sattuu tätä lukemaan niin etsi syksyllä sitten tuttu naama listasta ja pyöräytä numero, :) minun tai jonkun muun.)

Viikonloppuna ei mitään pakkasta kummempaa. Kaksi vanhinta vietti synttäreitään ja nahistelimme autossa päivän budjetista...tyttäret protestoivat 5e/nenä budjettiani (?) :D maasturi täyttyi around 13vee tytöistä, jotka saivat höpötellä ensin kaupunglla parituntia ja sitten syödä intialaista ruokaa mahansa täyteen. Kaikilla kuulosti olevan hauskaa, tarjoilija ei kuulemma osannut sanoa r-kirjainta. Suurinta riemastusta aiheutti se, että tunsin ravintoloitsijan. Mitenkö, no se on toinen tarina, ei edes hauska, mutta aiheutti suurta hilpeyttä kuulijakunnassa (koskaan ei voi tietää millä saa teinityttö-lauman tirisemään).

Tänään olen hidastellut (väsyttää), avautunut (väsyttää vielä enemmän), lukenut hyvää kirjaa (silmiä väsyttää) ja syönyt liian vetistä hernekeittoa...ei ihan pyhäruokaa muttakun laiskotti niin kauheasti. Uh. Ensi viikolla joka ilta jotakin. Ja joka päivä. Hmmm. Pitänee mennä nukkumaan. Että jaksaa. Rauhaisia ajatuksia teillekin. Pää on järjestyksessä, mutta ihan väsynyt. Öitä ja ötököitä.