AAHHHAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH: miinus viisi pilkku kolme astetta AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH

Ei tarvitse varmaankaan kertoa, että kävin hiihtämässä ja, no myönnetään, että pienen pieni ihan pikkuruinen kilpailuvietti iski (ja etenkin kun tiesin alfauroksen ryykänneen yhden nopean kierroksen) niin houkuttelin alfan perääni "jäähdyttelykierrokselle" : päästelin täysillä, niin paljon kuin ikinä, keuhkot huusi, veri maistui suussa, käsiä poltti, takamus tulessa...mutta jäi se! Eikä siihen tarvittu kuin 3vuotta aktiivista kuntosalitreeniä, 2vuotta hikeä ja lukemattomia lenkkejä naapurinrouvan kanssa ja maksimitehokokeilu ensimmäisellä hiihtolenkillä. Otan tätä kaiken irti, sillä tuskin saan iloita kauaa, joudun taas seuraavalla hiihtolenkillä katselemaan loittonevaa perää niinkuin tähän asti. Mutta tänään nautin. Olen maininnut asiasta 3 kertaa, ohimennen huomauttaunut 4 kertaa. Ihmetellyt (ääneen) n. 15kertaa ja päivitellyt hmmm. lukemattomia kertoja. Alfauros päivystää huomenna joten siitä syystä on pitänyt käyttää mahdollisimman tehokkaasti koko päivä...alfauroksen eduksi pitää sanoa, että hän on ollut lähes aidontuntuisen iloinen harjoitteluni onnistumisesta ja kuntohuippuni ajoittumisesta oikein. Minun ikioma TourdeSkiini voitto! OUJEAH!!! Eikä tartte ootella ees soittoa Sarasvuolta kun on jo kylttien pystyttäjä hankittuna. OUJEAH. Tosin alfan kylteissä lukisi varmaan jotain seuraavaa: "VIELÄ EI OLLA MÄEN PÄÄLLÄ, KIRISTÄ, KIRISTÄ" tai "VERENMAKU SUUSSA KERTOO TREENISTÄ ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA" tai "ON KUNTOILUA JA ON URHEILUA JA ON KUNTOURHEILUA"...

*******

Ja nyt sitten luvan kanssa lainaus ystäväni parituntisesta ennen joulua, tämä voisi olla OODI OSALLISTUVALLE ÄIDILLE! Suluissa ja * varustetut huomiot minunlisäyksiä.

"Oli muuten aikamoinen ilta. Vetää vertoja sille sun synttäreiden valmistelulle. *lastenisä* on työmatkalla. Esikoisella konsertti ja toiseksi vanhimmalla koulun joulujuhla samana iltana. Kahden tunnin aikana hain pojat (kaksi nuorinta, ovat päivähoidossa), sitten toiseksi vanhimman, hain pizzan, jolla lapset taltuttivat pahimman nälän ajaessamme konserttiin. Ajoin Tapiolaan, reilu 15min ja samalla siis pizzaa. Riisuin pojat, ehdimme just ja just kuulemaan esikoisen osuuden. Konsertti oli sellaisessa lämpiössä, jonne saattoi tulla keskenkin. Sitten kauppaan:ostettiin opettajille lahjat, käytin pojat vessassa, vein lapset Mäkkäriin, vein lahjat paketoitavaksi, vein joulukortteja postiin. Lähdimme takaisin Tapiolasta ja ehdimme vielä toiseksi vanhimman joulujuhlaan (opettajat saivat lahjansa, lapset tyytyväisiä ja mekin saimme kortin ajoissa)."

Lähetin ystävälleni vastauksen suurinpiirtein "halleluujaa Mäkkäri ja pitsapaikat!" ja samalla ajattelin että kukatahansa mies/isähenkilö olisi jättänyt a)joulukortit b) opettajien lahjat c) poikien pissatuksen ja juhlavaatteet väliin, siis ne juhlavaatteet jotka nekin jossain välissä haettiin ja puettiin ennen juhlia ja konserttia -tytöille ja pojille.

************

Nyt meen paapaan. Huomenna on uusi lauha päivä. Nukkukaa hyvin. Ajakaa aamulla varovasti. Nauttikaa taas 15min pidemmästä päivästä ja halatkaa jotakuta. Jos ei ole muita niin sitten itseänne. *-o-* noin.

********

ps. poliittinen neuvonantajani (!) patisti minua kokoukseen. Soitin työkaverille ja kerroin ristiäispäällekkäisyydestä. Juttelimme. Ja sanonpa sen nyt teillekin tässä. Minulla on onnea, kun on lähellä ihmisiä, jotka osaavat katsoa myös kauas. Silloinkin kun itse tihrustan. Ja onnea, kun on rakkaita ihmisiä ettei tarvitse selittää eikä keksiä tekosyitä. Millekään. Saan mennä kokoukseen hyvillä mielin. Raportoin teille aikanaan varjoristäisistä. Öitä ja ötököitä!