En jaksa valittaa säästä, mutta sen voin kertoa, että kyllästyttää istua pannuhuoneessa. Hyih.

- Kävin eilen isäpapan kanssa kuuntelemassa naapurikunnan politiikon metsä- ja ravintovisioita sekä jatkosuunnitelmia. Mukava ilta oli, kaikkinensa.

- Nukahdin kesken yhdistetyn hiihto-osuutta ja totesin talkkarille, että kyllä ne sieltä vielä romahtaa. No niin teki, onneksi en SIIHEN HERÄNNYT.

- Heräsin yöllä klo 1.32 jytinään, oksuääniin ja parkunaan. Kipasin portaat ylös ja voihan ****en edes keksi sanaa**** mikä sotku. Talkkari seisoi hölmönä/unissaan siivouskaapin edessä, kuopus parkui yltäpäältä oksennuksessa ja joka paikassa portaiden edestä vessaan ja pöntön juurelle oli oksennusta, n. 1m korkeudelle roiskuneena, pöntön vesi oli juomakelpoista. Miten se on edes mahdollista???

- Aamulla 2 muutakin käveli kippurassa mahaa valitellen. Tekstareita ja helmiposteja kouluun, hammastenkiristelyä, ämpäreiden kolinaa ja voihketta kuunnellen pannuhuonetta kohti, portaat tukossa ja piha täynnä nietoksia. IHANA AAMU. hyih.

- Töissä ruuhkaa, mikä sinänsä hyvä asia, mutta kun tekeminen on täysin omalla vastuulla niin pikkasen meinaa ressata, onneksi, onneksi äitiyslomalla oleva työkaveri ei ole kovin fanaattisesti LOMALLA vaan ahertaa raportin kimpussa, lähetän sähköisen halauksen tässä nyt : *-o-* noin!

- Ilmoittaudun bussiretkelle, alfan ja muutaman muun kanssa :D

- Pussasin sähkön tasauslaskua, oli kohtuullinen.

- Kävin lounaalla hyvässä seurassa ja sain sitä mitä tarvitsin, energiaa (kropalle ja sielulle) ja hyvää mieltä!

- Viilailin kalenteria ensi viikolle, huh, tiukille menee ennenkuin pääsee lomalle.

- Lohduttelin pappaani, että kyllä se vielä iloksi tämäkin kevät muuttuu, haluaisi mennä Lappiin koko kevääksi mutta terveys, mummon terveys ja seuralaisten puute ei sitä salli, yritin saada 5päivää minun ja apinoiden kanssa kuulostamaan samalle kuin 5 viikkoa itsekseen, ei ihan kai onnistunut, laiha oli lohtu mutta hiihtoloma olisi tarkoitus aloittaa niissä tunnelmissa. Alfa ei pääse taaskaan. Eikä esikoinen, menee rippikouluun ensimmäiselle jaksolle.

- Lupauduin auttamaan siskokultaa muuttopuuhissa, se jos joku on minulle tuttua. Tosin taidot on voineet ruostua vajaan 6vuoden aikana...

Nyt salille ja illaksi kollegoita, eli muita yrittäjiä, tapaamaan kunnantalolle. Jospa sais vähän tsemppiä tähän touhuun taas.