Pikkasen ollut puuhastelua...tässä pikapäivitys:

- IT-vastaava tekas ihka oikeat sivut mulle: www.sannasavolainen.com värkättiin niitä eilisilta (tai no taisin ottaa pikku torkut sohvalla työvaiheiden välissä)

- Tänään oli vaalistartti meidän kyläkoululla ja paikalla oli 13 minun lisäkseni, sain hyviä ohjeita, neuvoja, kommentteja, kannustusta, sparrausta jne. vaalipäällikköni oli tehnyt karvalehmänmaidosta mahtavaa pannaria! Omenasoseen kanssa popsittiin menemään...ja politikoitiin samalla. Illan tähtivieras oli kummityttöni, joka konttaili välillä lattialla. Yksi vinkki olikin lisätä vieraskirja sivuilleni plus jotain arkisempia ja "lämpimämpiä" kuvia esim. lasten kanssa touhuamisesta; tuloo tuloo, kuhan täsä kerkiää.

- harrastan taas vaihteeksi täysiä työpäiviä: olen asiakkaan toimesta kiertämässä pikkuihmisten päivähoitopaikkoja ja voin kertoa-  työstä käy.

- Mietin, että kannattaisko ryhtyä ahtaajaksi. Saisi vähintään kaksi kertaa niin suurta palkkaa kuin olen parhaimillani tienannut, melkein tympäisee kun ihan turhaan on tullut se yliopistokin käytyä, pikakurssillakin kun ois päässyt kunnon tienesteihin kiinni. Tunnen oloni huijatuksi: aikoinaan minulle aina toitotettiin sitä, että kannattaa lukea ja olla ahkera ja opiskella niin paljon kuin ikinä...hmmm. Olenkin päätynyt siihen, että jos joku lapsistani haluaa ahtaajaksi tai johonkin muuhun kunnon ammattiin niin tuen kyllä täysillä. Autan jopa banderollien ompelemisessa, kun seuraavan kerran lakkoilevat, esim. haluavat samanlaisen eläkejärjestelmän kuin kansanedustajilla tai haluavat täyden irtisanomissuojan 5 vuoden ajalle, kaksinkertaisella palkalla...

- Pesen käsiä raivoisasti. Tähän mennessä kaikissa päiväkodeissa on ripaskaa tai oksuepidemiaa. Iu.

- Pussasin auton mittaria töistä lähtiessä: -1 astetta. I_H_A_N_A_A !

- Huokasin pyykkisavotan edessä pitkään ja raskaasti. Näkee kyllä että siellä on käyty vain kääntymässä. Voi masennus.

- Velipoika sai tytön tyllerön maalisvauvana. En malttais oottaa että näkee vauvan. Onnea mussukat! Kaikki hyvin! Hyvä!

- Viikonlopuksi linja-automatkalle. Ihan päästään alfan kanssa kököttämään samaan penkkiin. Pitää pinnistellä että muistan milloin olen viimeksi onnikassa istunut alfan vieressä. Pinnn. pinnn. EI muista.

- Ja nyt öitä. Ja ötököitä.