Hiihtoloma alkaa lupaavasti kallistua lopulleen. Ei haittaa yhtään. Tänään tosin oikein mukava päivä: äiti-lapset teemalla mentiin Tietomaan ja Mäkkärin kautta Eedeniin...tosin muutama muukin perhe oli saanut samaisen idean...meinaan että aallokossa oli ruuhkaa.

Uintireissuni EHDOTON piristys oli kun sain suihkunränkkänästä etusormeen haavan ja "jouduin" hakemaan valvomosta laastarin...ihan vaan vinkkinä muillekin ryytyneille äideille, että sen peililasin takana(kin) on niitä ihkuja punapaitoja...ja ne hoitaa tosi hyvin kaikki pienetkin pipit...sain ihan uutta virtaa polskintaan kun sormessa oli hyvin huollettu sininen laastari. Ou je.

Käväisin eilen töissä. Huhkin ihan iltapuhteelle saakka ja päätin työpäivän päätteeksi kipaista kaupassa. Kävin ja istahin autoon. Päätin voipuneena aukaista ja syödä suklaapatukan ennen auton käynnistämistä (osoittautui erittäin huonoksi päätökseksi). Autossani on kalorivahti. Se löi ovet lukkoon ja varashälyttimen päälle. Eikä auttanut mikään. IUIUIUIUIUUUIUIUIUIUIUIUIU. Keskellä täpötäyttä Prisman parkkipaikkaa. WONDERFUL.

Yritin kyyristellä ratin takana ja hamuilla ohjekirjaa, yritin käynnistää autoa (käynnistyi, mutta huusi edelleen kuin sumusireeni), yritin sammuttaa (sammui ja huusi)...luovutin ja avasin oven ja nousin ulos lueskelemaan kirjasta. Plärätessäni samojedinkielistä opusta viereisestä autosta nousi kaksi herramiestä, jotka ystävällisesti tiedustelivat että onko mulla jotain ongelmaa auton kanssa, kuulosti kuulemma olevan...hmmm....toinen vinkkasi et kandee koittaa laittaa ovet lukkoon, laskea kymmeneen ja avata ne uudestaan, saattaa mennä ohi sillä....ja hampaiden narskuttelun kera, sehän tepsi. Otti muuten päähän, taas noita jotain miesten säätöjä, siis nehän korjaa tietokone-ongelmatkin, tai ainakin konsultoi, aina sillä ohjeella: "sammuta virta ja kokeile käynnistää udelleen"...miesten kierouksia ja kirouksia naisihmisten vaivoiksi, kaikenmaailman vinkujia autoihin, ettei saa edes suklaata syödä rauhassa.

Nyt mä lähen paapaan ja sanon teille lukijani: muistakaa levätä, muistakaa rakastaa, muistakaa vain olla hiljaa välillä. Ystäväni makaa sairaalassa eikä näe tätä, mutta sinnekin terveiset: hiljaa hyvä tulee. Kevätkin ja lämmin aikanaan.

Öitä ja ötököitä.