Puolen tunnin kuluttua poimin apinalauman koulusta ja starttaan kohti Saariselkää. Poimitaan mukaan Oulusta vielä kaksi vanhempaa lapinkulkijaa. Nyt sitten pitäisi muistaa, että on kaikki; potut Vuotsoon, makuupussit, monot, käsineet, hiihtopipot, kerrastot, pyyhkeet, AINNIIIN pohjaparafiini, se pitää vielä hakea, en ehtinyt (eikä alfakaan) suksihuoltoa tekemään, mutta siellä on onneksi aikaa.

Alfa jää kököttämään pannuhuoneeseen. Samoin koira ja kissat. Esikoinen menee pänttämään katekismusta ja muita jännittäviä asioita viikonlopun ajaksi. Maha kuulostaa olevan jännityksestä sekaisin -OI NIITÄ AIKOJA!

Hauskaa hiihtisloman aloitusta tai lopetusta tai mitä vaan kaikille lukijoille!

Ja teille ystäväiseni, joilla juuri nyt on huolta, murhetta, vastusta ja vaivaa....koittakaa kestää ja saa soittaa! Olette ajatuksissa mukana ja yhden hiihtolenkin teen teille, puhaltelen pitkään tunturin laella, jospas sieltä jotain hyvää energiaa valuisi teidänkin arkeen. Toivon niin.

t. Sipulix ja täysi maasturi, josta oli irronnut yksi pultti ja joka kiinnitettiin ja joka taas käy ja kukkuu (sekä sipulix että maasturi)

ps. paikallislehdessä oli pärstäkuvan kera ilmoitus että olen ehdolla jäsenvaaleissa

pps. omat www-sivut ovat "työn alla" ja ilmoittelen kun ne valmistuu, saa kommentoida/kehittämisehdotuksia otetaan ilomielin vastaan

pps. nyt pakko mennä