Sais tämä toukokuu kyllä jo kallistella lopuilleen...meinaan että on jo niin iso vaihe silimässä ettei kärsi kierrosten enää nousta, ei irtoa enempää! Eilen illalla vietettiin rattoisaa talkoo-iltaa Kylätalomme siivouksen, ikkunanpesun ja MYYNTITUOTTEIDEN parissa. Ällistyttävää oli se, että yhden kokouksen (istuimme rauhallisesti aloillamme, keskustelimme leppoisaan tahtiin ja teimme maltillisia tilauksia) tuloksena oli KONTILLINEN PASKAPAPERIA, KÄRRYLLINEN KARKKIA JA TOINEN KÄRRYLLINEN KEKSEJÄ...myytäväksi. Kontti piti tyhjentää ja minnekäs muualle kuin vastasiivottuun Kylätaloon sisälle ja sinne näyttämölle. Minusta tuntuu että koko kylä saa rauhassa pyyhkiä persuuksiaan koko vuoden ajan ennenkuin takaseinä näkyy...sitä odotellessa...

Mutta mikä ihaninta. Talkkari ahertaa terassin kimpussa (laitan seuraavaan postaukseen kuvia kun nyt ei millään jaksa etsiä piuhaa, luuria jne.)Ja aherruksen ohessa olen löytänyt itsestäni uusia avuja: osaan näköjään peruuttaa maasturi-peräkärrysysteemillä sinne minne pitääkin. Hämmästyttävää. Eikä mennyt tuurilla (niinkuin vähän ajattelin edellisessä postauksessa) kun useana päivänä peräkkäin harrastin sitä (osumista), ai että on mukavaa touhua. Löytyskö semmosta duunia, jossa sais päivät pitkät peruuttaa kärryä eri paikkoihin...muutakin kuin 4H-traktorikilpailut?

Kävin tänään myös vähän politikoimassa. Kuuntelin ihmeissäni kuinka Oululainen kemiantehdas on tehnyt kymmenien miljoonien kaupat -KIINAAN. Hienoa se, vielä hienompaa ois jos se osaaminen ja biomassan jalostus tulisi tänne meille - ja meidän energiatuotannon osaksi! Parasta koko asiassa oli se, että ko tuotannon kehittely perustuu siihen, että ei käytetä puu- eikä ruokapohjaista biomassaa raaka-aineena! Ouje!

Nyt pitää vähän harrastaa kuninkaallisia. 3:n 45specialissa uutta tietoa -jopa mulle :DDDD

Öitä! Lähetän tässä ajatukseni ja rutistukseni Siskokullalle, joka punnersi eilen pienen tytön maailmaan, tutulle, jonka kuulin saaneen tiedon syövän uusiutumisesta ja ystävälleni, jolla oli huono päivä tänään. Olette rakkaita.