Tänään on ollut täydellinen kesälomapäivä. Kolme vanhinta apinaa seikkailee Helsingissä, tätiensä ja isovanhempiensa kanssa. Minä nautiskelen kotosalla kuopuksen ja blondin kanssa. Alfauros tekee työtä vuorotta. Ja että mitenkö nautiskelen...

Nukkumalla niin pitkään kuin huvittaa (=aika pitkään, esim. launtaina olin sanonut ohikulkijoille, että saa käydä vaihtamassa vaatteita meillä, en laittanut herätystä ja ponkasin sängystä aukaisemaan oven jotain klo 11.30).

Syömällä miten sattuu (= tänään ei syöty yhtään mitään ja kun siskokulta yllättäin tuli rantsulle eväiden kanssa, ahmimme niinkuin ei olisi ruokaa ennen nähty).

Menemällä sinne minne huvittaa (=kokeiltiin Vauhtipuisto, kun minä en ole siellä aikaisemmin käynyt, paikan hyvä puoli oli siinä ettei tarvinnut kahvilassa istuskelusta maksaa...)

Ottamalla joka sekunnista ilon irti, kun sain rakkaan aussiystävän nenän eteen (=emme tunne käsitettä olla puhumatta).

Makaamalla auringossa (=pää kenossa turinointia, vahtaamista veteen etteivät karkaa liian kauas, kuopus ja blondi siis).

Kikattelua (=kummityttö ihanainenrrrrrutistusmussukka tuli rantsulle, tuoden äitinsä ja vauvasiskonsa, sekä ne eväät).

Yllätysvierailun tuomaa luksusta (=saunottiin apinoiden tädin luona, blondille oli tyttöshampoota ja kuopukselle poikashampoota).

Herkuttelua (=istuttiin intialaisessa ja hyvin riitti 1 annos kanakormaa).

Ojanpientareella kirmailua (=koira piti lenkittää vielä iltayöllä).

Netissä surffailua (en saa päätettyä raskinko tilata sitä rollupia vai en, on käynyt vanhanaikaisesti =kaikilla muilla tuntuu olevan...)

Kesä on ihana. Elämä on ihana. Valo on ihana. Rakkaat ihmiset on -rakkaita!

 sinne ruudun toisellekin puolelle!