On ollut muutama touhuntäyteinen päivä tässä hiljattain. Taisin jopa tehdä enkkarin: olin Iissä Wanhassa Haminassa (ihan mahottomasti väkeä) markkinoilla, mikäpä siinä, mutta jäädyin lähes torakaksi (hyppelin epäkypsästi kesken haastattelun, vieruskaveri kysyi että jännittääkö nuin paljon) ja kurvasin markkinoilta kaupan kautta kotiin huoltamaan porukkaa. Pistin sämppitaikinan pihisemään ja aattelin samoilla höyryillä leipasta pullaakin...(sen olisi kyllä voinut jättää väliin) ja kellon kanssa kilpaa sitten veivasin taikinaa -tai no ei se kello taikinaa veivannut vaan kiritti mua...ja 3tunnin jälkeen sämpylän ja pullantuoksuisena sitten ajelin alfan ja nuorimman (ja blondeimman) siskokullan kanssa Oulaisiin vaalitilaisuuteen. Ja siellä se rehkintä ja palelu sitten kostautui. Ääni tummana ja matalana (en älynnyt edes pahoitella) kähisin mikkiin ja kun tuli 3. vaaliteeman vuoro niin sain sellaisen kutituksen kurkkuun että seisoskelin tovin hiljaa, yritin olla yskimättä (ja nauramatta) ja  sain sanottua jotakin -ei kauhean järkevää- bioenergiasta. Blondi sisko luuli, että unohdin teeman...hmm...joo, huhtikuusta asti olen niitä jauhanut niin kyllä se mielessä oli...muttei saanut ulos :D

Joo, sitten yskin ja hytkyin siellä kaiken kansan edessä, pöh, kaikkea sitä. Mutta kiva tilaisuus oli. Ja paljon väkeä!

Tänään olen käynyt pollarilaitoksella aamulla (vain tätejä oli, sain luvan kylien tapahtumaan perjantaiksi), koululla lainaamassa kirjoja (ettei tartte toista opetuskertaa höpistä omia juttuja), yliopistolla syömässä (päivän virkistävin hetki), kaupassa (kosmetiikkatäydennyksiä), istunut puhelimessa (asiaa ja asian vierestä), postilla (öhöm) ja tehnyt jopa TÖITÄ. Ihme ja kumma. Tuntuu oudolle. Nyt huomasin etten ehdikään kuntoilemaan vaan ajelen tämän postauksen jälkeen suoraan valtuuston kokoukseen ja ryhmäkokoukseen. Yksi aloitekin on messissä :)

Eilen en meinannut saada unta, kun Perämerellä on tuttu mies hukassa. Mietin ja pyöritin asiaa mielessä ja uni vain aina karkasi.

Tänään olen myös sortunut lapsityövoiman suosintaan. Laitoin esikoisen pottukoneen päälle aamulla (koulupäivä!) ja lähdin itse töihin...yritin kyllä vannottaa itselleni ettei toistu.

Alfauros on poikkeuksellisesti urakoinut kaikki vanhempain vartit (olen naureskellen kuunnellut referaatteja,  päätin että saa jatkossakin hoitaa ko kuviot, näyttää luontuvan niin hyvin = takki päälle ja ulos kun asia on käsitelty tai opettajan puheeseen tulee tauko => vartti muuttuu 4minuutiksi...).

Nyt kutsuu kuntapäätöksenteko. Hellurei.