Olen tänään istunut juhlaseminaarissa ja juhlavaltuustossa. Iäkkään puoleinen valtuustomme teki  nuorekkaan juhlapäätöksen: illan huipennokseksi päätimme antaa nuorisovaltuustolle 100 000e (vuodelle 2011 50000e ja vuodelle 2012 50000e) nuorten hyvinvointiin ja liikkumiseen; ihan heidän itsensä päätettäväkseen ja jaettavakseen. Nuorisovaltuuston pj oli syystäkin erittäin iloinen.

Pääsen myös laittamaan puumerkin historian havinaan. Juhlakokouksen pöytäkirjantarkastusvuorossa meillä (kepulla) oli sattumalta Sipulixilla - pöytäkirjaan tuleekin tällä kertaa kaikkien puolueiden edustajien nimmarit juhlan kunniaksi. Olin myös ylpeä tytär kokouksessa; isäpapparaisen rintaan laitettiin ansiomerkki 30v taipaleesta kuntapäättäjänä. Siihen on mulla vielä piiiiii-iiiiiiiiiiiiitkästi matkaa.

Ja sain minä illan kylmät väreetkin. Pohjan sotilassoittokunta soitti (ja Ahti lauloi) laulun Limingalle, muistelin Heikkiä koko laulun ajan. Sain itse käydä "pienenä" Sarvelan Heikin opissa ja orkesterissa ja kuulla monia hyviä elämänohjeita itselleni, kuten sen "elä ikinä ala pianonsoiton opettajaksi, sulla on niin paljon muuta edessä", no en alkanut ja se paljon muuta on kai vielä edessä :)

Mutta nyt pitää touhuta ja pakata. Meillä on huomenna ex-vaalipäällikön kanssa teemamatka pääkaupunkiseudulle. Teemaksi muodostui "haavojen nuolenta" (varateema oli "jatkopaikan juhlinta"). Jos vaikka kuites sinne eduskuntaan ja Viikkiin ehdittäis nyt edes excursiolle.

Täältä tullaan, leidit landelta!

Öitä sinne!

AINNIIN! Mulla on kevään eduskuntavaaleihin ehdokas: JUHO MATTILA! Teen vaalityön hänen tiimissä ja se on oikeasti ilo! Saa ilmoittautua mukaan! Meillä oli Juhon kanssa kautta kierroksen sama ääni kellossa ja sama mieli asioista, siitä on hyvä jatkaa, hyvälle ehdokkaalle on kiva tehdä töitä!