Sipulixilla on nyt niin mahottoman vauhikasta elämää, ettei taho tänne virtuaalielämään ehtiä ollenkaan, siksipä nyt oikeen pikaisesti kuulumiset ja tilannetiedotus -ketä nyt sitten sattuu kiinnostamaan:

- aika mones kuollut hiiri liskussa

- yhden yön kahinoinnin tuloksena sain tapettua yhden jyrsijän sählymailalla (uusi ase arsenaalissa)

- olen ollut töissä siellä sun täällä, useimmiten kuitenkin aikalailla oikeaan aikaan oikeassa ts. sovitussa paikassa ja useimmiten yrityksen piikkiin

- tänään sipaistiin malariatabletit kurkkuun - sinivalkoisten siipien lentoemot järkkäilee matkakuumeiselle perheelle aikasta pajon turhaa lisäjännitystä: ette viittis lopettaa, ihan turhaa tommonen lakkoilu TEILLÄ ON TÖITÄ PÖLJÄT, TEHKÄÄ ONNESSAAN SITÄ, SAATTE SIITÄ PALKKAAKIN, MITEN KEHTAATTE!!!

- Olen ollut kuuntelemassa Rajattomien joulukonserttia, se Jussi on niii--------------------iiiii------------iiiii-----------iiiin ihana!!! Mahtavaa oli!

- rakkaita ihmisiä on juhlinut elämässä merkittäviä asioita! Hymyilyttää niin!

- viritin kisastudion itsenäisyyspäivänä pirttiin ja täytyy myöntää: ilman talkkarin selostusta juhlat ois olleet PAAAAAAAAAAAAAALJON tylsemmät!

- Kyläahistuksen hankemaksatushakemus on TEHHHHHHHTYYYYYYYYYYYYY

- auto katastettu, rahat tilattu, talkkari varattu, lehdet pitää vielä laittaa pauselle --> reissu lähestyy!

- joulutunnelmasta iloittu: glogiä. juustoja, rusinoita, torttuja, manteleita, glögiä, rusinoita jne. 

Lakon loppumista odotellessa...(btw Sipulixilla menee hermot kohta)...pitää vielä touhuta monta juttua! Pitäkäähän kaverina peukkuja että kaikki sujuu ooolrait. Viikko aikaa. Öitä nyt!