Siis unohtakaa jos sanoin joskus että ymmärrän oikein hyvin jos ihmiset asuvat kerrostalossa. Tai no siis ymmärrän edelleen, mutta älkää enää kuvitelko että haluaisin muuttaa kerrostaloon. VAIKKEI minulla enää mitään tuplaratas ongelmaa olekaan. Mutta:

- sain juuri tytsyt nukahtamaan: yläkerran remonttireiska päätti aloittaa * PIIP* PORAAMISEN. * PIIP* meteli täällä.

- Rattaat eivät mahdu hissiin, ne raahataan toiseen (onneksi asunto toisesssa eikä viidennessä kerroksessa) kerrokseen vuolaan hikoilun kera (kerroinkin jo miten * PIIPILLISEN* hankala ne on raahata)

- talossa on persereiän kokoinen parveke: rattaat eivät mahdu sinne,eli jos haluat raikkaaseen ulkoilmaan lasten kanssa sinun on raahauduttava ulos JA JOS HALUAT LÄMMITELLÄ HIRMUPAKKASESSA NIIN SINUN ON PALATTAVA TAKAISIN ASUNTOON SILLÄ TÄÄLLÄ EI PÄÄSE YHTÄÄN MIHINKÄÄN LASTENVAUNUILLA (tsekkasin taidegalleriat, kahvilat, kynsistudiot jne.). Joka paikassa joko puolenmetrin kynnys ja portaat joko ylös tai alas (täällä ei olletekken asu pieniä lapsia eikä vammaisia) ilman liuskaa ja normiovet joista ei pääse hieman leveämmillä rattailla kulkemaan (saati pyörätuolilla).

- Systerin kämppis löysi vaatteistaan reikiä ja ensin epäilimme koita syypääksi, mitään lentelevää ei löytynyt mutta muutama toukka (yök) ja sitten tänä aamuna kuoriainen. Tuholainen selvisi täältä ja vyöturkiskuoriainen kuulemma tyypillinen vanhoissa pääkaupunkiseudun asunnoissa. Ihanaa mennä vanhaan pohjalaiseen taloon, hiiret on sentään ihan iisejä.

No muuten täällä on oikein mukavaa. Eilen ei näkynyt julkkuja mutta päiväkävelyllä bongailtiin älyttömän monta rekallista stadin abeja ja saatiin karkkisade niskaan. Mahottoman kalliita karkkeja nakkelivat! Minä ja Eiralaiset turkismummot kilpaa pyllötettiin ja kerättiin karkkeja. Hauskaa oli!

Tänään kotimatkalle- pikkasen säälittää systerin matka sillä juna on täpötäysi, yksin menee 3 lapsen kanssa sillä samalla hoitaa myös yhden kaverinsa 4-vuotiaan kuljetuksen Ouluun, onneksi Tampereelta tulee kyytiin apukäsipari!

Sipulixi on nyt hyvin, hyvin väsynyt. Kolme huonosti nukuttua ja lyhyttä yötä tuntuu vanhalla jo tooooosi pahalle. Voipi olla että lentomatkalla tulee nukuttua suu auki.