Tietokone, netti ja pieni hetki omaa aikaa. Ihan mieletön pääsiäisen huipentuma! Sipulixi on täällä tänään, ihan kotirintamalta tuulahtelee nämä uutiset. Tämän kirjoitustuokion lisäksi muita tähtihetkiä on koettu:

- pyykkinarulla, en lakkaa hämmästelemästä sitä kuinka mahtavaa on kuivata pyykkiä ulkona tuulessa ja auringossa

- haravan varressa, nahkahansikkaat nitisten sain rapsuteltua about 70% puistosta ja että tulee siistiä...

- sukulaisia pariinkin otteeseen, saunoen ja synttäreitä juhlien

- tien päällä, uudet lenkkarit hiekassa ja asvaltissa rapisten

- töllön ja kirjan ääressä, kaikki rästit kohta urakoituna (paitsi uusi Irving vasta alkumetreillä), seurasin jopa la-su yön Jumalanpalvelusta Helsingistä, se mahtava kuoro-laulu kaikui päässäni vielä aamullakin.

Että ihan rauhallisesti mennään. Kuulin jutun, että Mietaa syö 48 tuokkosta mämmiä pääsiäisen aikaan. Täytyy sanoa, että rautanen on maha miehellä. Itsellä on ilmastointivaikeuksia jo parin jälkiruoka-kupillisen jälkeen, vielä olisi tuokkosessa syömistä...mutta ei pysty...

Ja pieni "kevennys" loppuun:

Lomani alkoi hieman vuoristorata-tunne-ilmoissa...ensin työpäivän aikana koin yhden highlightin: sain aploodit ihan koulutus-normisetin jälkeen (meinasin parkua ääneen helpotuksesta) ja innoissani menin työhötulotarkastukseen terveydenhoitajan puheille. Kaikki meni aivan kertakaikkisen mainiosti siihen saakka, kunnes lempeä täti pyysi Sipulixia astahtamaan vaakan päälle. Hätäpäissäni riisuin kellon, rannekorun, vyön ja kengät...vaan eipä auttanut. BMI on 26. Järkytyin itsekin lukemaa ja tätin sanoessa lukeman kysyin missä menee läskin raja. Kuulemma 25. Että sitä ollaan sitten lievästi ylipainoisia.

Kyllä kuulkaa ihan suoraan sanottuna V-käyrä alkoi kaartua ihan hyviin lukemiin. Juuri tuohonhan sitä onkin tähdätty kun on kuntosalilla ja hiihtämässä urakoitu. Niinpä iltasella Sipulixi nyöritti uuden karheat lenkkarit jalkaansa ja hölkytteli pääsiäisloman alkajaisiksi kylänraitille ja  loppumatkassa sai seuraa...puutoimittaja polki pyörällä (virne naamalla) ja ihasteli painonpudotus juttuihin, että pitäähän sitä sen verran olla ettei mene peiton alla hukkaan. No ei mee, vaikka pikkusen vielä juoksenkin. Niin kerta. Mutta että, ihan näin blogissa saatte luvan seurata mihin mahtaa Sipulixin BMI kaarrattaa. Tavoitteena olisi, että juhannuksena 25 tahi alle. Pysykää kanavalla. 

Nyt öitä ja aivan mahtavia unia.

Yours,

Sipulixi

ps.ja jos joku miettii mikä BMI niin tästä voit laskea omasi