Pyykkihuolto on semmonen asia, josta Sipulixi ei halua ressata. Kone laulaa tasaiseen tahtiin ja pyykkiä kuivuu niin paljon kuin vaan narut ja oven karmit vetävät...meillä ei ole kuivausrumpua - eikä tule - ja voitte kuvitella mitä mielikuvitusta ja hyvää ajoitusta esim. lakanoiden vaihdon yhteydessä talvipakkasilla tarvitaan. Nooh...aina käsketään delegoida lapsille hommia ettei tarvi itse niin paljon rehkiä, mutta pyykkihuoltoa en usko muille. Saapahan itseä haukkua jos jotain värjäytyy tai kutistuu. Mutta. Tässä yhtenä aamuna pienessä kiiruksessa huikkasin blondille, että laitappa pyykki kuivumaan ennenkuin lähdet kouluun. Olin vaivalla laskostanut ja viikannut puhdasta ja kuivaa pyykkiä iiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssoooooon korillisen koneen päälle ja laitoin märät koneesta koriin lattialle odottamaan ripustajaa.

Illalla kotiintullessa menin pyykille ja tuijotin epäuskoisena puhtaan pyykin koria: tyhjähkö. Kaikki kuivat ja viikatut pyykit oli ripustettu uudestaan pyykkitelineeseen, märät toki olivat edelleen  korissa lattialla. Blondi ei osannut selittää miksi näin, kovasti kyselin, aika tuohtuneenakin, aikaa kun olisi ollut johonkin muuhunkin käytettävänä...muttaettä tulipahan mietittyä sekin, että olisiko ohjeistuksessakin ollut jotain vikaa (??)

Illan tiimassa oli draamaa, kun kuopus meni kauhealla märyllä nukkumaan: ihanan 11 aamun (ja myöhään nukkumisen) sijaan onkin meno hammaslääkärille. Niin tympäisi miestä, että haki ämpärin sängyn viereen (oksetti kuulemma). Isot siskot kulkivat vino hymy naamalla samaan aikaan ympäri alakertaa. Minä olin kuopuksen kanssa kuitenkin samaa mieltä: hammalääkäri ON pelottava paikka.

Nyt on päivä onneksi pulkassa:

- Sima pullotettu : Kylätalolla on haitaritanssit perjantaina (tervetuloa!)

- Taas yksi muistio kirjoitettu (Lapsi- ja nuorisopoliittinen ohjelma valmistuu pala kerrallaan pikkuhiljaa tällekin seudulle)

- Koulutuspäivästä selvitty hengissä (päivän koulutuksen aiheena sellainen laite, josta en ole ikinä ollut kuullutkaan, saati asennuksesta)

- Siskokullan rakkaudesta iloittu (blondilla menee Ruåttissa oikeen hehkeesti...)

- Ystävälle soitettu

- Toiselle kirjoitettu Faboon

- Kolmannelle naurettu tekstiviestillä: ei, minäkään en ymmärrä mitä hienoa siinä on... :D

- Vappureissua haaveiltu...

Öitä ja ötököitä. Nyt. Menen.