Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Perinteisesti tämä päivä on alkanut kauheassa metakassa (sormet korvilla peiton alla lymyillen ja nukkuvaa teeskennellen, sekä kauheaa riitaa ja huutoa ihmetellen) ja jopa kiireessä (piti ehtiä viemään siskokullalle viihdykettä junaan ja tuli hoppu). Mutta onneksi on mansikkahetkiä elämässä:

- äitienpäiväkahvit omalla terassilla, mansikkatuutin kera (linnunlaulukin kuului sillä apinat tappelivat sisätiloissa)

- toiset äitienpäiväkahvit velipojan pihassa päiväkävelyn ohessa (maistui makkarakin paremmalle kuin missään ja tuuli leyhytteli hiuksia ja aurinko lämmitti poskea)

- kolmannet kahvit äitimuorin luona, kaksi vanhinta ei ehtinyt kyytiin kun tuli se hoppu (siskokulta jne.)...mummu (minun) istuu tuossa vieressä ja ihmettelee kun niin nopeasti osaan kirjoittaa tällä koneella :D

- haravointiurakka on loppusuoralla

- sain tehtyä töissä yhden luppohetken aikana (odottelin omaa koulutusvuoroa) kyläyhdistyksen nettisivut, linkki ohessa, otan  vastaan kommmentteja ja kehittämisideoita, mutta olkaa kilttejä, sillä opettelen vasta Worpressin käyttöä

- naatiskelin Kylätalolla kulttuuripläjäyksen, kuuntelin Virvan kaunista laulua ja Osmon soittoa, Ranskalaiset korot -esitys oli ihana!

Mutta viikon aikana putosin taas maankamaralle. Olin ehtinyt ajatella ettei tarvitse ennen syksyä murehtia töitä ja jopa ehkä hienoista toivekuutta oli ilmassa, että olisi jatkoa jossain muodossa nykyiselle tehtävälle, niin eipä-leipä. Lukaisin päätöksen joka liittyi myös tehtävääni ja rivien välissä oli selkeästi luettavissa, että ne tehtävät jotka nyt hoidan on jatkossa yhdistetty toiseen tehtävään, johon taas on perustettu virka ja johon samalla nimettiin henkilö (tehtävää hoitanut)...eli samantien sitten MOL-sivuille taas palauttelemaan mieleen mitä se työelämä raadollisimmillaan on: työnhakua. Mutta on tässä onneksi joulukuuhun aikaa.

Silti töissä on kivaa ja vaikka kokouksineen ja apinasetteineen elämä on aika täyttä välillä niin kuitenkin hyvällä tavalla. Kesäkin edessä ja kaikkea!

Mukavaa sunnuntaita myös ei-äideille!