Terveisiä pääkaupungista. Siellä oli muitakin kuin me. Hauskaa oli. Ei tehty mitään ja silti kaikkea kivaa. Eikä ihan jaksettu sinne Ullanlinnanmäelle. Eikä muitakaan massajuttuja...paitsi Vanhalla oli justsa päättymässä tanssit tänään, kun Sipulixilla iski vilu ja väsy ja istuttiin elpymässä Kuppilassa pari tuntia. Lämmintä oli ja auttoi.

Mantan lakkia mentiin eilen katsomaan iltamyöhällä ja eihän sitä tietystikään enää ollut mailla eikä halmeilla. Sitten hoksattiin että nyt tarttee salmiakkia (toivottavasti apinat ei lue tätä sillä kärähdän karkkilakosta) ja eiköhän ollut jono Ärrän edessä. Siinä sitten värjöteltiin että päästiin ostamaan kompiaisia. Virallinen selitys oli, että Ärrä piti sulkea hetkeksi että saavat alkoholihinkuiset pois jonosta, kun myynti oli sulkeutunut...mutta kokemus sekin. 

Kuljettiin ees ja taas. Löysin yhdet kengät (alfa kahdet). Pysähdyttiin kahville. Katseltiin ihmisiä, vihreää nurmea ja lehteä puussa.

Muutaman julkkiksen bongasin, alfauros useamman. Syötiin hyvin ja törkeän hyvin, rentouduttiin ja tulomatkalla vietettiin hauska tovi alfan opiskelukaverin seurassa, josta voisi sanoa, että AINA on ilo tavata gentelmaneja. Gentlemaneja, joilla on elämäniloa, valoa ja oikeaa asennetta mukana. Oli hyvä keskustelu ja hyvä hetki, ei haitannut sekään että oltiin niin ajoissa kentällä.

Ja kotirintamalla kaikki hyvin. Kiitos kotitontuille, teitä oli nyt useampi.

Kaikille teille valoisaa ja hyvää alkavaa viikkoa...onnenmuruja arkeen.

ps. reissu alkoi mukavasti, kun töissä vietimme tykypäivää prisessahäiden merkeissä, tiaarat päässä kakkua ja simaa popsien. Hymy oli herkässä kun kentälle suuntasin, sekin ilostutti, että näkemättä jääneet pätkät ovat kavereilla tallessa :)