Sipulixin päivä on mennyt pääkivun ohessa seminaarissa (sote-yhteistyön ohjausryhmään tuli "äkkihälytys"), töissä (piti nauraa vaikkei ois edes pystynyt), Mäkissä (törmättiin tuttuihin, tietenkin kun yritettiin alfan kanssa salaa mennä hampille), päiväunilla (pääkivun torjuntaa) ja netissä (jatkoin nauramista). Aini ja esikoinen lähti luokkaretkelle Tallinnaan, piti herätä viideltä sanomaan heipat. Siitähän se tämä päänkivistyskin johtuu, rytmi sekaisin... *mutta tänään korkkarit jalassa, vasen pohje vielä jumissa.

Ja lyhyt kertaus menneeseen viikkoon:

- sunnuntaina oli pikkuapinat ja muutama muukin temmeltämässä vainiolla, illalla kävi siskokulta kavereidensa kanssa Helsinkiin mennessä kahvilla ja Sipulixin jutut olivat niin huolestuttavan levottomat, että melkein piti soittaa perään, tuliko henkisiä vaurioita...toivottavasti ei. Mutta sitä tahtoo villiintyä kun keski-ikäisenä näkee komistuksia lähietäisyydeltä (ilman laseja) *...jalat edelleen kipeenä, ei korkkareita.

- lauantaina pyllötin kasvimaalla ja sain sen melkein valmiiksi; porkkana, tilli, salaatti, sipulit loppuun. Vielä vähän puuttuu, kasvihuone kokonaan. Jospa jossain välissä ehtisi. Ja kävin ex-vaalipäällikön kanssa katsastamassa Katsatuksen, illan päätteeksi syötiin hotwingsejä....hauska ilta jota Ruåttista kotoSuomeen saapunut siskokulta vielä täydensi kotimatkalla. *Ei delleenkään korkkareita, jalat tönkköinä.

- perjantaina päätettiin tehdä ruåttin siskokullalle tortilloja (siskokulta tuli piipahtaan kotipuolessa viikonlopun) ja kutsuttiin isäpappa ja siskokulta syömään...saatiin täydennystä ystäväpariskunnasta ja parista kylän lapsukaisesta...joka murunen meni parempiin suihin, jauhelihaakin 2kg. Ja mikä mukava ylläri-ilta olikaan, vieraat tulivat niinkuin vanhaan hyvään aikaa: astelivat vaan pirttiin! Lisää samanlaista! *Jalat kipeänä juoksukoulun jäljiltä, ei korkkareita.

- torstaina kävin Satsilla juoksukoulussa**** hypittiin, loikittiin, juostiin, pyrähdeltiin. Ja voi pojat miten mukavaa ja rankkaa. *Olin kipee vaikka venyttelin.

- keskiviikkona kävin kampaajalla ja mietin, että naisen elämän hyvät hetket ajoittuvat myös sinne.

Taaemmas en enää muista.

Kaikki hyvin nyt. Burana-kaapin kautta kohti tyynyä nyt. Kauniita unia sinne ruudun toisellekin puolelle.