Sipulixi on nyt innoissaan. Lähden Keskustanaisten isoon kokoukseen Mikkeliin aamupäivälä (ensin aamulla kokoustamassa naapurikunnassa sote-ohjausryhmän tiimoilta), bussilla ja tieysti hyvässä seurassa :) hauskinta jutussa on, että Sipulixi on aina ollut aika kriittinen (sovinistisagraaristisessa yhtälössään) kiintiöitä ja erillisiä sukupuolirajoittuneita järjestöjä kohtaan (koskee molempia sukupuolia). No, kas kas. Tässä sitä ollaan ja innosta muikeana menossa. Tietysti, saadaanhan me siellä uusi puheenjohtaja. Paula Sihto vastaan Elsi Katainen. Sipulixilla ei ole vielä varmaa kantaa, hieman etukäteen kallelaan Elsiin, mutta katsotaan kokouksessa miten menee.

Muuten kaikki oikein hyvin, jos ei mainiosti. Iltaisin lasken lapsia, omia ja muiden, ja yritän päästä selvyyteen kuka on missäkin yötä. Tällä hetkellä 3 omaa kotona. Eilen 1 oma ja 1 vieras, jne.

Uudesta autosta senverran, että siinä ei pelaa ilmastointi ja sain huoltoajan vasta ensi maanantaille. Ihan Sipun tyylistä: ajella kovat helteet tulikuumalla raudalla. Mutta hymyilyä ei hien puskenta ole estänyt. Hyvä on ajaa ja ilo tankata.

Nyt pakko mennä nukkumaan että jaksaa aamulla herätä. Tänään oli töissä TOSI PAHA puheripulipäivä. Taisin olla suorastaan työpaikkaterroristi. Yksin kun en osaa puhella niin tuli häirittyä muitakin ihan tasapuolisesti. Nyt ei puhututa.Nukuttaa. Öitä ja ötököitä.