Sipulixi on nyt kasannut puuhellan päälle kipulääkettä, laastaria, puhdistusainetta, lippuja, rahaa, lukemista ja viihdykettä....laukku odottaa vielä pakkaamista mutta piti tulla tänne ilmoittelemaan että viikon loman jälkeen poistun pieneksi hetkeksi ruudun ääreltä nauttimaan apinoiden ja alfan seurasta...körryytellään ensin pääkaupunkiin, sieltä shipataan itsemme Tallinnaan ja ihmetellään porukalla Hansakaupunkia pari päivää...loppuviikosta takaisin kun kuopuksella on partioleiri viikonloppuna ja pitää ehtiä siihen rytäkkään.

Muuten elämä lomaisasti mallillaan...sain äitimuorin säälipyllötykseen kasvimaalle kun olin viimeisiä sipulipenkkejä kitkemässä (ennen reissua) niin tuli kaveriksi pyllöttämään ja saatiin kuin saatiinkin rikkaruohot vege.

Mulla on nyt aivot lomalla: ei tuu oikein mitään järkevää naputtelemista ulos...pitemmittä puheita sinne ruudunkin taakse

IHANAA KAUNISTA JA KUKKEAA HEINÄKUUTA JA LOMAA ja jos ei ole lomaa niin LOMAISAA OLOA!

teidän Sipulixi

PS. MULLA ON UUSI IDOLI: MIKKO SALO. Saa googlettaa. Saa myös lukea viikontakaisen lauantain Hesarin. Ja tämäkin ihanuus on (Sirkulle ei liene yllätys) mun suokkari-ammatissa  ja muutenkin...niin jees. Tuli itelläkin hinku lenkille...vai mitäs tuumaatte:

www.youtube.com/watch