Sipulixin levoton mieli on saanut myös ajatukset sekaisin, siksipä pahoittelen heti jo näin alkuun tämän kirjoituksen tavallistakin pahempaa sekavuutta. Ihan ensiksi yleisön pyynnöstä muutama kuva saunalta (kuvat otettu tietysti lähes pimeässä ja erittäin huonolla kännykameralla)...

Tässä terassin kulmaa ja Sipulixin ahterin kestävä kaide:

Tässä näkyy pukkarin valkoiseksi vahattu seinä ja hylly joka kyhättiin löytyneestä vanhasta "tavarasta":

Tästä kuvasta oli vaikea saada pois näkyvistä paljaita apinatakapuolia, sillä tietysti Sipulixin vääntäytyy saunaa kuvamaan siinä vaiheessa, kun se pullistelee nakuja apinoita, tässä siis pätkä lauteita ja näkyy hieno tumma seinä, ei enää se ihana k-keltainen:

Ja jos paskalla kameralla ottaa kuvan niin ei voi kun valittaa, mutta tässä EHKÄ näkyy seinän sävyä lisää. Tehtiin tommonen pikkunen saippuahylly ison ronstakkeen tilalle:

Vielä pitää ulkoa entrata, tehdä polku joelle ja joskus hamassa tulevaisuudessa: palju ois kiva 

Muista kuulumisista:

- perjantaina kävin työkavereiden kanssa kuuntelemassa Miljazzia, siis onko parempaa kuin univormu ja soittava mies samassa paketissa? En just nyt keksi, mutta illan jälkeen pari huomiota

a) Lennikalle oli vanhentunut (=ihminen) ja Emma osaa laulaa sievästi.

b) Tomi Väisänen on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin  ilmavoimien univormut on niiiiiiin....

c) herätin hilpeyttä kun tunnistin tyyppejä täältä siis silleen niinkuin, että se ja se on ihana...ja kun lyömäsoittaja-kersantti käveli ohitse niin piti hihkua (toiset ei huomannu)

d) aloitin uuden harrastuksen , pohkeet saa kipeeksi myös täällä  ja on h_a_u_s_k_a_a !

Nyt ajattelin mennä koisaamaan! Kasvimaalta terkkuja, että tomaattia pukkaa, samoin papua, kesäkurpitsaa, kurkkua ja porkkanaa.Apinat valittelivat, että koulun porkkanaraaste oli maistunut omituiselle ja kauhealle, yritin selittää että se on ollut varmasti ihan hyvää ja normaalia...mutta on ne vaan niin makeita nuo omat porkkanat, on ne.

Pimeneviin syysiltoihin valoisia ajatuksia sinne ruudun toisellekin puolelle!

ps. en keitä vettä enää, enkä hae, juon vaan (tietämättömille tiedoksi, helteillä saimme ohjeen keittää vettä, kun jakeluverkostoomme oli päässyt pintavettä, sitten seurasi klooraus ja taas keiteltiin tai haettiin vettä, meillä siirryttiin juomaan normaalia hanavettä siinä vaiheessa kun vesilaitos totesi näytteiden olevan ok, mutta suositukset olivat vielä virallisesti keittelyn puolella, alkujakson vedenhakua oli todistamassa paikallinen sanomalehtikin ja siitä on tullut kuittia aikas paljon)