Nyt se sitte taas alako. Syksyn räkätautisavotta. Luulin jo säästyväni mutta viime lauantaina heräsin siihen ettei ääni kulkenut. Pihi pihi ja köh köh, ei mitään. Eihän siinä muuten mitään, mutta juuri tällä viikolla on ollut aika monta tilannetta jossa sitä olisi tarvittu, kuten vaikkapa täydelle salille tiukkoja tiitsereitä, huoneelliselle reksejä tai tämänpäivän työhaastattelussa (in English).

Mutta ompahan ainakin hiki virrannut. Tuskasta.

Tuskan hikeä heruttaa myös armaan puoleeni presidentinvaaliehdokkaan järjestyminen tai miten se nyt sanoisi, niinikäinen sellainen. Ei nyt vaan satu olemaan juuri se "minun ehdokkaani" siellä huseeraamassa ja lausumassa mielipiteitään milloin mistäkin asiasta. Kiristelyttää hampaita, suurinpiirtein kaikki mitä politiikassa nyt tapahtuu. Eikä vähiten oman kotikuntani sote-yhteistyöalueen järjestäytyminen...siinä onkin pienoinen pähkinä purtavaksi...

Näin tänään siskokultaa, blondia, ja hihittelin, kun hän kertoi saaneensa ilmaisen halauksen. Oli kuulemma ihmiset pakoilleet ja väistelleet "ilmainen halaus"-tyyppejä ja siskokulta oli suoraan kävellyt yhden syliin ja sanonut tarvitsevansa kunnollisen sellaisen. Oli kuulemma auttanut. Hyvä siskokulta, halaus täältäkin.

Tässä keräilen vähän voimia, että pääsen viikonlopun vauhtiin...tiedossa on huomenna munkin kuskausta kylätapahtumaa, vähän töitä ja salillinen opettajia väliin, kylätapahtuman kahviossa huseeraaminen, standupia illalla, yh-huoltotoimia, lauantaina kuopuksen kanssa Autot2, naistensaunaillan järjestäminen (nakujuoksu kielletty), pientä siivoustoimintaa ja sunnuntaina buggia. 

Just nyt on kaamee ikävä kummityttöä ja sen siskoa, vähän muitakin pikkuapinoita, siskokultaa Helsingissä, yhtä ja toista kivaa kaveria, kesää ja kärpäsiä. Miksi kaikki on pienen hetken läsnä ja suuren hetken poissa?

Nyt tää menis nukkumaan. Väsyttää. Ilmainen halaus kaikille niin, että ojenna oikea käsi suoraan, noin, laita se vasemman olkapään päälle, sitten vasen käsi suoraan, noin ja se oikean olkapään päälle ja sitten rutistat. Ja ajattelet. Oon ihana. RRRRRRRakstan mua.

Öitä. Ötököitä.