Viikonlopun elämyksiä, kun Sipulixi

- kävi apinoiden ja koiran kanssa kanssa yhteiskävelyllä sunnuntain kunniaksi, n. 4km kohdalla kaakaot paikallisella huoltoasemalla. Muutama koira tuli vastaa: Sipulixi meni jalat oikosena jäistä jalkakäytävää pitkin koiran perässä, hihna piukealla...hau hau.

-  sai fuskun parissa kuonoonsa...yksi parhaista viejistä kai oletti, että tanssitaitoni olisi kaksisempikin ja antoi niinsanotusti "kyytiä", jossakin pyörähdyksen lomassa klyyvarini kohtasi partnerin kyynärpään (tai jos se oli hauis niin oli muuten tiukkaa tavaraa) ja vedet silmissä vakuuttelin että ei tunnu misssään, antaa mennä vaan (että sais edes sen lyhyen vaihdon tanssia sen kanssa!)

- kävi myrskyisessä ja tuulisessa säässä wanhan ajan joulussa toteamassa: yhden rivin kojujen katot olivat lentäneet vege...ei onnistuisi keskieuroopassa myyjäisten pito tommosella kelillä, suomalaiset puskee nisutki maailmalle sisulla.

- ajoi paloaseman ohi ja totesi että päivä paloasemalla- päivä meni ohi: liian lyhyt päivä!

- sai kutsun Ouluun palomieskalenterin julkaisupippaloihin ja joutui totamaan ettei pääse kun sattu mahottoman tärkiää hommaa samaan aikaan: siskokullan pikkuapinat tulevat hoitoon ja siinä on jo tarpeeksi, kun on melkein entisen työpaikan pikkujoulut samaan aikaan.

- hermoili ruåttalaisille, syystä: puskivat Tukholman palaverin ITSENÄISYYSPÄIVÄLLE (Suomen) ja olivat ihmeissään kun yritin piipittää jotakin kansallisesta vapaapäivästä = ei ole vapaapäivä vaan päivä TUKHOLMAN LENTOASEMALLA. Sanonko mitä. MITÄ!!!

- keitti riisipuuroa punaiseen maitoon ja itkiä tirautti, kun tuli ikävä pappa-vainaata, joka keitti riisipuuron joka perjantai ja jota parempaa ei ole. Pappaa eikä puuroa (paitsi toinen pappa joka elää, on yhtä hyvä) niisk.

- nukkui pitkään kumpanakin viikonlopun aamuna ja söi aamupalan kynttilän valossa.

- huokaisi pitkään kun luki viestiä ystävän vauvasta, joka ollut kovasti sairas (nyt kai selviämässä), ja kuuli toisen ystävän syöpävapaasta

- hymyili kun näki politiikkatuttavan hääkuvan, kuvan, josta huokui onni ja ilo itselle asti 

Ja totesi, se on adventti nyt. Joulua kohti. Hiiop.