Kulunutta viikonloppua leimasi yhden jos toisenkin perheenjäsenen mahan möyrintä. Alfa kunnostautui yrjöämällä oikein olan takaa, niin että hetale kurkun perällä turposi. Uvulaksi kuulemma sanovat sitä, mutta turvonneelle hetaleelle se otsalampulla tiirailtuna näytti. Tänään oli koulusta poissa kaksi apinaa ja huomenna ilmeisesti kaksi. Yrjön ystäviä ei toistaiseksi ole ollut muita kuin alfa, mutta suolen toinen pää on toiminut muilla(kin) sitten ihan alkutalven mahaepidemian tahtiin. Koiraa ulkoiluttaessani (!!! varusteena karvahaalarit, porotossut, karvapipo, jättihanskat ja otsalamppu) totesin että huippaa se Sipulixillakin, joten jännitykellä odotan tulevaa yötä: YRJÖ, PYSY POISSA.

Mitäköhän muuta, kaikenlaista sekavaa kuten,

- käytin blondia uudessa harrastuksessa, aloitti harrasteryhmässä cheerleadingin ja hakiessani tyttöä jouduin toteamaan hänen olevan nostoryhmänsä "nostettava", no eipä yllättänyt, mutta aika nopeasti maksoin lisenssin ja vakuutuksen.

- hytisin pakksessa ja totesin tänään pakksen olevan parhaimmillaan silloin kun varpaita ei palele porotossuissa ja pikkuisesta pakkasburkhani silmäraosta tiiraillessa näkyy yönsinisellä taivaalla kirkkaat tähdet ja kyljellään loistava kuu, ei hassumpaa, paitsi siinä vaiheessa kun käännyt vastatuulen ja kyynelet jäätyvät silmäaukkoon kiinni etkä näe loppumatkasta mitään. Onneksi koira osaa kotiin ja vetää mennessään, porotossuilla sekin helppoa, annat vaan mennä...

- söin keskellä hektistä arkiviikkoa rauhassa tehtyä ruokaa; poropihvejä ja pippuriperunoita. Jäi vielä evääksi töihinkin. Vieläkin täysi maha, toivottavasti eivät tule väärää kautta pois....Yrjöseni, pysy poissa vain.

- sain ilmoituksen, että se hanke, jonka menin päättelemään on voittanut rahoittajan satunnaisarvonnassa pääpalkinnon ja luvassa olisi Audiatorin toimesta tarkastusta- jotenkin ei yllättänyt, tottakai minun hankkeeseen sattuu satunnaisotanta. No, saa syynätä ihan rauhassa, on muuten paperia mitä tarkastaa!

- ällistelin Jussi-gaalan mauttomia pressa-kannatuspuheita, plääh, ihan tylsää, sekin piti politikoinnilla pilata. Onneksi oli Lasse Pöysti ja Elina Salo.

- polttelin tuohusta ja sytytin kynttilän lampukkaan ja ajattelin kaikkia rakkaita, lähellä ja kaukana

- olin taas kiitollinen työpaikasta ja lähetin ajatuksen LIAMKille ja muille sillä rintamalla vastoinkäymisiä kokeneille ystäville...

- suunnittelin hiihtolomaa (minun 2pv), enkä päässyt mihinkään tulokseen, ei ehkä raskita lähteä mihinkään yöksi, muttaettä jos vaikka päivän reissun...laskemaan ja hiihtämään...??? Kemin lumilinnaan??? Ei voi tietää. 

Nyt pitää mennä nukkumaan, huippaa ja...ei ihan ole etova olo, mutta outo kumminkin. Olo siis. Öitä!