Kirjoitin pitkän tarinan ja ihan itse poistin sen. Kannattaisi varmaan mennä nukkumaan. Siispä tiivistetysti, olen:

- syönyt tänään lakritsikakkua, jota tarjosi Stadin Paras Karjakko (ONNEA VIELÄ!!!) ja jos haluatte sitä kakkua niin sitä saa www.kakunaika.fi (tämä paska ei nyt suostu lisäämään edes linkkejä).

- kuunnnellut autossa uutisia ja otti päähän, suljin radion ja avasin sen uudestaan täällä: www.rondoclassic.fi ja helpotti

- istunut eilisen revontulishown valtuuston kokouksessa ja valtuustoseminaarissa

- tutustunut seminaarin yhteydessä Limingan uuteen päiväkotiin ja totesin lattian värityksen muistuttavan virusräkää, joka roikkuu ajoittain tenavien nokasta (sellainen inha vihree etana), mutta jos unohti viruksen niin väritys oli iloinen ja päiväkoti hieno

- olen haalinut kokoon sieltä sun täältä tarjouksesta viimeisiä pareja monoja, suksia ja muuta varustusta ja manaillut itseäni kun olen kerran (ehkä toisenkin) erehtynyt ostamaan halpaa ja nyt lähdön edessä tuijottanut edestä-nauravia suksenreuhkoja...

- valmistautunut henkisesti pohjoisen turneeseen, tällä kertaa onneksi vanhuksia huoltamaan lähtee tukijoukoksi myös alfa!!! Mummukulta 85vee ja pappakulta 87vee lähtevät apinalauman kanssa hiihtolomalle: TÄÄLTÄ TULLAAN AHOPÄÄ!!!

- toipunut politiikka-viikonlopusta, jossa politikoinnin ohella sai tavata myös mukavia tuttuja ja viettää leppoisaa iltaa hyvässä seurassa. 

- nauranut apinoille: kuopus oli naamakirjassa listannut 29 kohtaa adjektiiveja, joista sai valita millainen hän on...keskimmäinen oli ruksannut kohdan 13) heikko hermoinen...yritin kompensoida ja rastitin kohdan 9) rakas.

- löytänyt uunista (!) valmiin suklaapiirakan, keskimmäinen leiponut piirakkaa ja piilottanut sen uuniin. Hmmm. Haluaako joku suklaapiirakkaa???

- haaveillut matkasta (joos, just tulin, mutta aina saa haaveilla uusista) 

Ja nyt menen pyykkihuollon kautta nukkumaan. Väsyttää.

Illan kevennys: valtuustossa äänestettiin viidettä kertaa yhden kylätien kohtalosta. Saimme sen jälleen kerran vasemmiston hyvästä yrityksestä huolimatta säilytettyä tien kunnostuksen investointilistalla. Jospas se NYT tulisi kuntoon.

Öitä ja ötököitä.