Sipulixilla on tämän vuoden ensimmäinen sairaslomapäivä. Oksettaa. Kuopus ja blondi olivat poissa pari päivää koulusta ja tänään minun vuoroni olla kotona. Pikkasen harmittaa, sillä työpöytä jäi kaaoksen valtaan ja kaikki lpaperit levälleen eilen, kun jouduin vähän kiiireessä lähtemään teknisen lautakunnan kokoukseen. Mutta eiköhän ne sieltä huomenna tai ylihuomenna löydy.

Eilen tuli vähän kiirus siksi, kun esimies aika yllättäen (päivän varoitusajalla) pyysi minua osallistumaan esiintymiskoulutukseen, kun muutama ilmoittautunut oli jäänyt pois. Lupauduin ja hikkasin kun näin kouluttajat: Tuomas Tahvanainen ja Ville Klinga. Kummastakin olin (telkun ja lehtijuttujen perusteella) ajatellut, että olisipa mahtavaa joskus päästä kuulemaan herroja livenä. Toiveeni siis koski vain kuulemista, ei sitä, että ko namupalat videoivat minun puhettani ja pilkkovat sen atomeiksi, varsinkin kun itsellä oli rähjäiset farkut ja villatakin reuhka päällä ja kameran takaa näkyi vain slimmattu takki ja muotipuvun housunlahkeen reuna. Pulssi sai ihan turhia kierroksia, mutta kerroin sen kyllä heille myös :) sain myös ilon ja kunnian käyttää herroja lounaalla ja ihme ja kumma, ruoka osui haasteista huolimatta suuhuni. Suurin piirtein.

Muuten täällä aika normisettiä, kevään kalenteria menee tuijotellessa aika usein, varsinkin toukokuun puolessavälissä häämöttävää viikonloppua tulee tuijoteltua...suunniteltiin alfan synttäripäivän tienoille pientä lomaa ja ensin mietittiin Pariisia ja muita kivoja Euroopan kaupunkeja...sitten mietittiin uudestaan ja todettiin, että laivamatka ja pari hotelliyötä Tukholmassa luksuksen kera on kivempi kuin nuukailu Pariisissa. Menemme siis parin vuoden tauon jälkeen taas tsekkamaan oiskohan Edgar maalannut uusia tauluja, joita voisin suunnitella ostavani (ja sitten en raski ostaa muuta kuin yhden ison printin) :)

Eipä täällä muuta. Menen nyt tuijottamaan jääkaappia, saattaisinko kokeilla jotain syömistä. Tosi huono olo on. Örh. Mutta keskityn positiiviseen, ihanan rauhallista nyt täällä!!!Hiiohei!