Rakkaat siskot. Kannattaa kokeilla. Väkertäkää hiuksia aamulla. Laittautukaa nätiksi, meikillä tai ilman. Pistäkää hyvät sukkikset jalkaan. Etsikää kaapista paras minihame mitä löytyy. Kiristäkää tisarit. Pyhäpaita päälle. Ja kaapin korkeimmat korot. Ja sipsutelkaa uuteen päivään. Kesäajasta huolimatta, päivä voi olla mitä parhain ja yllättäviä käänteitä sisältävä. Siis kyseisellä valmistautumisella ei voi tulla normityöpäivää. Ei vaan voi. Sipulixilla ei ainakaan, sillä

1) Saat lounasseuralaiseksi kymmenen vuotta nuoremman alfan ja vaikka voisi luulla toisin, et tunne oloasi vanhaksi, etkä kuihtuneeksi. Ja saat samalla syödä hyvää ruokaa.

2) Saat esimieheltäsi kommentin:"höyhennän sinut vielä", no joo, siis ihan syystä: Kahvihuoneessa on kahviautomaatti. Kahviautomaatissa on tarra, jossa lukee "Euroopan älykkäin" (Oulu siis sitä ja tarroja on liimailtu urakalla joka puolelle). Esimies hämmästelee, että "Mitä tämä tarkoittaa???" , johon Sipulixi tuumaa että sitä, että se on on älykkäämpi kuin sinä. Höyhennystä siis tiedossa, ihan ansaitusti.

3) Myöhästyt palaverista ja tyyräät minihameesi kollegan nenän eteen ajatellen, että onneksi juuri kyseinen täysin vaaraton tyyppi sattuu siihen ja unohdat hamosen ja korkkarit. Kunnes muistat ne kollegan tuumatessa, että jos helma on huomenna sentikin lyhempi niin menee keskittymiskyky ja työteho. (Josta riemastuneena Sipulixi heti miettii löytyykö YHTÄÄN LYHYEMPÄÄ MISTÄÄN KÄTKÖISTÄ??? Vai pitäisikö soittaa siskokullalle ;) ) 

4) Soitat autohuoltoon. Autohuollossa on häkellyttävän, suorastaan hengästyttävän kuuloinen alfa vastaamassa...puhelu kestää, ja kestää, kestää. Hikoilet ja kikattelet, et muista rekisterinumeroa etkä kilometrimäärää. Saat (juuri ja juuri) ajan ja toimenpiteet ja vara-auton varattua, kun huomaat soittaneesi työkaverin sijaan uudestaan autohuoltoon. Päätät toisen puhelun sekopäiseen, avokonttorinaapureita suuresti viihdyttävään sekamelskaan. Täydellista sekopäistä Sipulixi laatua. Ihan kymppiä. Ja varmasti minihameen ansiota!!!

5) Tepastelet korkkareissa kaupassa ja saat paheksuvia katseita. Ihanaa. Olet saanut tartunnan. Sinullakin on murrosikä.

6) Istut kokouksessa ja nyit hameenhelmaa ja toteat ei kande, ei pysy. Pysyt vain paremmin virkeänä kun nyit helmaa.

7) Tepastelet korkkareissa kotipihassa jättimäiseen ja petolliseen jäärapakkoon ja jätät kiroilematta, kun huomaat että sukat eivät kastuneetkaan. Suihke oli siis ihan pitävää.

8) Harkitset jaksatko toista seikkailupäivää heti perään vai rauhoitatko tilanteen farkuilla. Vai pitäisikö kokeilla nahkahousuja...? Onko liian kevät? On. Pistetään ranttaliksi ja kokeillaan sitä mekkoa, lyhyttä siis.

Ja niin. Päivä oli täynnä taikaa iltaan saakka. Bongasin ystäväni alfan iltauutisissa ja sen lisäksi että kyseinen alfa on erittäin alfaisan edustava kappale niin myös aina erittäin piristävää bongailla tuttuja telkusta.

En ole vieläkään lakannut hymyilemästä. Pitää mennä katsomaan näkyisikö vielä hyviä unia. Niitä teillekin!

Ainiin, ja tässä se oodi: Kyllä vaan alfat, beetat ja gammat on ihania. Kiitos siitä, että saan olla nainen. Kiitos siitä, että on miehiä!