Olipahan aikamoinen viikko. Täytyy sanoa. Jaksaakseni poimin sieltä ja täältä rauhallisia hetkiä, muistellakseni niitä sitten kun väsyä pukkaa. Mutta pienesti referoituna

- käytiin Alfan kanssa veneilemässä...isolla sellaisella paatilla - Ruotsin pääkaupunkiin ja takaisin. Hieman silmiä kirveli jääkiekkoturismin määrä mutta ei onneksi muuta haittaa aiheutunut siitä. Samassa hotellissa majaili aikas paljon umpionnellisia venäläisiä...Matka teki terää, saatiin vähän univelkoja pois, sukuloitiin ja syötiin paremmin kuin hyvin. JA niin, yhdet kengätkin tarttui mukaan :) tällä kertaa ei kopisevalla korolla vaan hienolla kiilokorolla...

- sain loman jälkeen turbo-aftan suuhun, kun projektipäällikköni ilmoitti olevansa sairaana ja tajusin joutuvani esittelemään yrittäjille ja kaikenmaailman johtajille sellaisia asioita joihin a) minulla ei ole koulutusta b) osaamista c) resurssia. En oikeastaan tiedä työssä inhottavampaa tunnetta kun vatsa solmulla, kainalot hiessä ja selkä litimärkänä kauhusta yrität saada pidettyä naaman peruslukemilla kun koko ajan tekisi mieli ulvoa suu ja silmät selällään: "AAAAAAPUUUUUAAAAAA!"

- samaiseen kauhuviikkoon sisältyi toinenkin setti, jossa jouduin säätämään hieman "osaamiseni äärirajoilla", yritin ajatella positiivisesti ja niin,että jos tästä ei opi niin ei sitten mistään. Sitä en vielä tiedä mitä opin...

- joka välissä on pitänyt sitten kiireen vilkkaa kipittää kotiin ja kasvimaalle... ja samaan aikaan voimattomana vaan tuijottaa valtavaa pyykkivuorta ja tsiljoonia parittomia sukkia, joita teinit omatoimisesti yrittävät selvitellä...kasvimaalla olisi muuten oikein mukavaa, mutta velipojan renkipari unohti kyntää kasvimaan syksyllä ja keväällä eivät enää ennättäneet minun valkosipulitahtiini apuun; niin siellä minä sitten talikon ja haran kanssa käyn suhteellisen epätoivosta sotaa juolaa, voikukkaa ja muita ilkiöitä vastaa.

- ja joka välissä vihaan naakkoja (siis onkai ihmisellä aamukiireessä muutakin tekemistä kuin viritellä savuavaa tulta pesään, että saa piipussa majailevat ei-toivotut p******t häädettyä??). Verenpaine on käynyt asin tiimoilta n. 500 sadassa.

- kasvimaalla riehuessani sain pienehkön vamman myös peukaloon, kun en jaksanut hakea kesken marjapensaiden leikkuun (ja niitä on  "muutama" äitimuorin jäljiltä) isompia saksia ja nyt oikea peukaloni on turra ja kylmä. Jospa se ei kuitenkaan irtoaisi pois huomaamatta, peukalo siis.

- kävin ihastelemassa blondin kevätnäytöstä, jossa aikas monta cheerleaderia lenteli sinne ja tänne. Vihelsin ja taputin ahkerasti. Nyt hieman myöntyväisempi siihen, että saa jatkaa syksyllä, mutta voipi olla, kun kuskaus  taas alkaa, että tympii tämäkin lepsuilu.

- kävin hoitamassa jäsenäänestystä ja totesin tuloksen olevan "mjaah", kesäkuussa näkee, onko kepulaisia yksi vähemmän, jos tämä tulos on, niin sitten on. Mutta elän toivossa, että aika riittää ja saadaan Juhasta hyvä puheenjohtaja. Saa peukuttaa Juha Sipilää!!!

Nyt meen tuutilullaan. Enää pavut puuttuvat kasvimaalta. Kurkku, tomsku, persilja, tilli, salaatti, porkkana, krassi, kesäkurpitsa ja herne tulollaan. Pavulle pitää maan vielä lämmetä ja pottua laitan jos jaksan kuokkia yhden maistelupenkin. Velipojalla kun sattuu nurkkajuuressa kasvamaan yli 20hehtaaria perunaa niin pikkasen tuntuu turhalle se mun oma penkki.

Öitä hyt. Sipulix.