Terveisiä Rovaniemeltä!!! Voin kertoa teille, että oli niin jännä kokous, että Sipulixilla oli maha kipeänä jännityksestä lauantai-iltaan saakka. Mutta sitten helpotti! Saatiin mahtava viisikko kepulandian keulille ja vaikka vielä vähän haikailen (taisinpa vähän itkasta tirauttaakin kun Mari käveli lippumarssin edessä perjantaina viimeistä kertaa) naisjohtajamme perään niin saatiin kyllä paras mahdollinen sinne nyt tilalle. Hyvä Juha! Olen saanut ilon (ja kunnian) tutustua mielyttävään, rauhalliseen, kuuntelevaan ja huumorintajuiseen mieheen El Kaminan kyydissä jutellessamme, jäsenvaalissa maakuntaa kiertäessämme. Toivon koko sydämestäni, että politiikka, julkisuus ja median raadollisuus ei muuttaisi hienoa miestä huonoon suuntaan. Kaikkea hyvää matkaan sinulle Juha!!! Samoin työniloa ja onnea Annikalle, Juhalle R:lle, Riikalle ja Timolle. Tästä on nyt hyvä jatkaa! Kepulaisena on nyt ihan kelpoa olla!

Puoluekouksessa Sipulixilla oli puoluekokous-ensikertalainen seuralainen mukana. Oli hupaisaa, innoittavaa ja piristävää seurata uuden (ja nuoren) puoluekokouskävijän intoa istua "isossa salissa" ja viivytellä kokousrutiinien äärellä. Yritin välillä vähän rauhoitella, ettei se aina ihan aina näin jännää ole...siis saada oman piirin ehdokas puheenjohtajaksi, tosin....toivottavasti on nyt ainakin jonkin aikaa, eikä taas kahden vuoden kuluttua tarvitsisi koko pakkaa uusia. Kahden vuoden kuluttua menemmekin sitten Turkuun.

Ensikertalainen kyllä kritisoi iltamien tylsyyttä (myönnän kyllä että syytä oli) mutta Sipulixi oli tyytyväinen. Pääsipä jopa tanssijalan vipatusta vähän rauhoittelemaan!!!Hiki tuli ja hauskaa oli!

Muuten elo ennallaan. Työssä on aika täyttä juuri nyt ja muutama menokin tiedossa. Kesäloma siintää silmissä ja kasvimaalla rikkaruohot rehottavat. Lomaa ja kitkijäisiä odotellessa!

Lisään tänne kännykkään kertyneitä hajanäppäyksiä kevään varrella-osassa aika lumisia muistoja-tuntuupahan sitten tämä reilu 10astettakin lämpimälle, kun katsoo lumikuvia. Hauskaa kesäkuuta sinne ruudun toiselle puolelle näillä kuvilla:

Rovaniemen kokouksen rokkasi alkuun saamenkielllä SomBy (ihania nuoria!):

Tämä kaupungintalon edustalla istuksiva pieni poika saa talven kylmiä vastaan aina joltakin ystävälliseltä ihmiseltä lämmikettä päälleen:

 

Perintönä on kaappiin ilmaantunut vanhoja Arabian kuppeja, mutta etsiskelystä huolimatta en löydä kupeille lautasia. Jos näkyy kirpparilla allaolevilla kuvioilla varustettuja tasseja niin ilmoitelkaa Sipulixille, ostan:

Kokkareilla Hammerfestissa huhtikuussa oli aivan mahtava näkymät, olin erityisen iloinen työstäni juuri silloin (mikseipä nytkin):

Herkkuhetki kotosalla: