Riemukasta ja hapekasta alkanutta vuotta lukijani! En tiedä miksi, mutta pakkasjakson (=alakerran vessan putki jäätyi taas ja alfan paljon matkustelun takia istuin paljon pannuhuoneessa) jälkeen tuntuu suorastaan riemulliselle kun vesi tippasee räystäiltä (ja kulkee vessaan) ja lumi mätkähtelee katolta maahan...uusi vuosi! Kevättä kohti! Tammikuu!

Käväisin viikonloppuna alfan kanssa pääkaupungissa. Ja Rigoleton ohella hämmästelin massaturismia. Jokapuolella oli venäläisiä ihmisiä ja autoja. Hassu tunne oikeastaan. Ihan sama kenelle sanoit ja mitä, niin kukaan ei puhunut suomea...kauppojen kassatkin aloittivat aina varmuuden vuoksi englannilla. Ostin pari paitaakin huomaamattani  ilman suomenkielen sanoja...mitäpä tuota korjailemaan kun oli ensin vahingossa vastannut englanniksi myyjälle, sama vetää loppuun asti.  Muttaettä. Rigoletosta. Istuin yläparvella. Ja kiitin Verdiä (musiikista) ja veronmaksajia siitä, että meillä täällä pohjolanperukoilla on mahdollisuus kokea jotakin yhtä ihmeellistä kuin venetsialaiset n. 160 vuotta sitten. LA DONNA E MOBILE  vai miten  se menikään....aaria, jota on myös nuoruusvuosina tullut useasti säestettyä. Kylmät väreet kulkivat välillä päänahkaan asti. Muttaettä. Kiikari unohtui. Ensi kerralla on mukana, tai sitten sponsori maksaa paremmat paikat (!)

Joulu meni muutoin oikein rauhallisesti ja uusi vuosi paukutellen. Tuhlasin isoon rakettilaatikkoon puolet menneen vuoden kokouspalkkioista (! ei kovin paljoa herunut) ja iloisesti ne räjähtelivät Ala-Texasin taivaalla. Nyt pikkuhiljaa kokousvuotta aloittelemaan (huomenna ryhmän kokous ja maanantaina sitten ensimmäinen valtuuston kokous) ja työvuotta korkkaamaan. 

Lomaa lopetellessa käytiin apinoiden kanssa katsastamassa Hobitti. Taistelukohtauksia lukuunottamatta oikein viihdyttävä kokemus 3Dnä. Seuraavaksi olisi vuorossa Piin elämä mutta käy nämä lomapäivät vähiin pikkuhiljaa ettei oikein tiedä missä välissä ehtisi.

Muuten kaikki mallillaan. Blondin uuden harrastuksen (!) myötä myös Sipulixi saa myös uusia tehtäviä...tammikuussa altaan reunalla ajanotossa...pulpul.

Kahvikuvan kera (tauko pääkaupungin hulinoissa) oikeen rattoisaa (ja tipatonta) tammikuuta!