Terveisiä kepuristeilyltä. Olipahan reissu. Taas ollaan monta kokemusta rikkaampana ja raikkaampana. Tässäpä päällimmäisiä huomioita ja ilon aiheita Itämeren aalloilta:

- Matti Vanhanen oli todella style: musta huopahattu kaksimetrisen päässä näkyi pitkälle.

- Juha Sipilä vol.2 eli vahanukke oli näköinen ja tanssilattian vieressä tököttäessään tuntui kuin vahakatse olisi seurannut tanssia oikeasti.

- Lehtomäen karaoke-esitys oli vaikuttava siitäkin huolimatta, että vaalilaulun sanoituksessa on lievästi Sipulixin kaksimielistä huumoria kutkuttavaa sanomaa: "pannaan Suomi kuntoon" ja vaikka alaäänet ei ihan Paulalla osuneet :D

- keskustaryhmän avoimessa kokouksessa yleisön joukossa imetettiin eikä kukaan ihmetellyt -röyh.

- laivallinen kepulaisia tukkii sataman, taksijonon, ruokatiskit, pankkiautomaatit ja tax freen

- Lea Laven on vanha ja ääni ei ole edelleenkään kuin viini - ei ainakaan parantunut vanhetessaan. Onneksi kansanedustaja Pirkanmaalta pelasti Sipulixin ja tanssitti kauheimman setin läpi. Kiitos Pirttilahti, en moiti Leaa enää!

- paras kakkarapuhe oli kyllä verraton, mummonkakkaroille kyytiä! Tykkäsin!

- Ja hupaisin hetki, kun risteilyn loppupuolella joku mieshenkilö ojensi minulle Juha Miedon kortin ja suksien voiteluohjeet terveisten kera. Juha itse ei päässyt risteilemään. Kiitos Mietaa!

Tässä pikkuhiljaa keikutus laantunut, onneksi tuli aikoinaan Sri Lankan valassafarilla oksenneltua niin paljon ettei pikku keikutukset enää hetkauta. Konekin toi melkein ajallaan väsyneen matkaajan kotiin ja kiitos ystävän vinkistä: Sipulix sai bongata itsensä kymppiuutisista, joka on aina yhtä kiehtovaa. Telekkari on telekkari eikä mikkää some.

Ja nyt kokoussetti viikon alkuun. Pari hallitusta ja pari palsua. Tästäkin selvitään.

Kivvaa viikkoa sinne ruudun taakse. <3