On taas vierähtänyt tovi sitten viime päivityksen ja saatan tässä turinoida mitä sattuu ja missä järjestyksessä sattuu, kuvia saattaa tulla mitä sattuu...

Mistäköhän aloittaisin, no vaikka kivoimmasta ensin. Kotiuduin aamutuimaan kokousmatkalta, jossa sain viettää miesvoittoisen porukan kanssa karaokeharrastusvoittoisessa ympäristössä Suomen Kuusamon Rukalla. Pitkään sisällä istuttuun päivään oli onneksi lisätty vierailu Rukapalvelujen metsäkylpylään. (katso linkki!) Sipulixi pääsi saunaan ja tunnelmaan, joka sai huokailemaan onnesta ja kuun valossa (oliko sitä, en muista enää) pulahtamaan metsälampeen ja kiljahtelemaan kylmän lisäksi riemusta. Mikä paikka ja mikä ilta. Tarjoilukaan ei sitä huonontanut. Voin suositella. Tekee hyvää sielulle ja ruumiille. Menkää! Nauttikaa ja iloitkaa :)

No, on tässä tullut huokailtua muutakin kuin onnesta. Teimme valtuustossa päätöksen ottaa hätämajoitukseen pakolaisia puolen vuoden ajaksi saatuamme useita avunpyyntöjä eri tahoilta ja kunnassa sattui olemaan vapaana tilaa. Asiasta tehtiin päätös kunnanvaltuuston kokouksessa ja vaikka yritimme edetä kokouksessa lain mukaan (kokous keskeytettiin ja kuntalakia tarkasteltiin yllättävän käänteen jälkeen), niin sieltä oli  silti asiaa vastustavat tahot löytäneet mahdollisuuden hallintovalitukseen ja tulkintaan muotovirheestä. No, joudumme päättämään asiasta uudemman kerran (välttääksemme valittamisen) ensi viikolla ja toivon hartaasti, että päätös pysyy samana kuin kertaalleen jo tehtynä.

Kokoustamisen ohessa on tullut käytyä Tromssassakin ja mietittyä syksyn tulevia tapahtumia. Oli muuten aika huikea kokouspaikka sielläkin. Villmarkssenterin omistajalla oli upea paikka ja 300 huskyä. Koirista en piittaa mutta paikka oli huikea! Katso Linkki. Sinnekin voi ja kannattaa mennä ja kuten tiedätte, Oulusta pääsee suoraan Tromssaan, pienellä välilaskulla Luleåssa. 3,5t ja hups, olet jäämeren rannalla. Linkin takaa voit varata liput :)

Kaikenlaista on nyt tulossa ja menossa ja käynnissä ja alussa. Mukava niin. Parasta on, että pyytämättä ja yllättäen on saanut törmätä ihaniin ihmisiin, joista on saanut hymyyn syytä ja ällistyä elämän ihmeellisyyttä. Elämä on <3

Jutun loppuun tunnelmia kuvina sieltä sun täältä.

Ensin kuitenkin kivoimmasta päästä, ihanasta metsäkylpylästä Rukalta:

image.jpeg

Syyskuussa käytiin kavereiden kanssa kesän viimeisistä auringosäteistä nauttimassa Kalajoella:

image.jpeg

Ja mikä sellainen kesä on ettei veneeseen pääse? Pääsi nytkin, työn merkeissä vaikkei sille tuntunut! Jos haluat syödä Oulussa tosi hyvin, tsekkaa http://www.ravintolahugo.fi/

image.jpeg

Aina ei kerkeä Kuusamoon, eikä edes puolenväliin, lähempääkin löytyy mukavaa patikoitavaa:

image.jpg

Ja onneksi paikallispolitiikassa on myös hyviä hetkiä! Tämän kesän Sunila-seminaari ja Matti Vanhasen vierailu oli yksi helmiä:

image.jpg

Ja kyllä kerran kesässä tulee Tukholmassakin piipahdettua, silloinkaan ei satanut :)

image.jpg

Ja nämä kukkaset óvat seuranneet mukana kesän ajan, aika kuluu lystikkäästi ratinkin takana:

image.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin hyvä tämä kirjoitus taputella loppuun.

Mukavaa ja värikästä syystuulen tuomaa viikkoa sinne ruudun taakse. Hyviä ajatuksia, miten kellekin. Silitellen, rapsutellen, hymyillen, naureskellen, suukotellen ja halaillen. Kunhan jotenkin..ja että jokin saa mielen hyväksi.

Sitä sinne. Hyvää mieltä. Ja tahtoa. <3