Kuten aiemmin jo hieman lupailin, kirjoitan tästä melkein harrastuksestani muutaman sanasen, kun vielä adrenaliini pöllyää, annetaan palaa.

Sain nimittäin hyvän idean siellä kurssilla kerratessani (minua katsoi muutama naisihminen hieman hämmästyneenä, kun sanoin, että jäin luokalle viime syksynä ja kertaan tämän kurssin...kysyivät siihen, että onko se oikeasti mahdollista että sitä korttia ei saisikaan...)palloa lyödessäni aivosoluni hyrräsivät...siis siinä  tekniikkaa hioessani....jos siis kortti todellakin historiallisesti jäisi saamatta niin mitä KAIKKEA siellä klubilla voi kuitenkin golfin tiimoilta puuhailla.

- Pro oli selvästi ilahtuneen näköinen, kun sanoin että entäpä jos aloittaisin uuden työuran ja keräilisin palloja... (niitä hukkuu kuulemma vuosittain n.20 000kpl ja klubi ostaa niitä kerääjältä 20snt hintaan) eli jos sukeltelisin yöt pallojen perässä voisin tienata nettona (verrataan kai tulonhankintana marjanpoimintaan...vai?) 4000e, ei hassummin?

- Voisin pitää siellä pientä puffetia (vähän vaihtelua ruokalistaan) ja ottaisin pikku tsipaleen itselleni...sekä annoksista ja hinnasta (voisin myös kätsysti ruokkia perheeni siellä eikä tiskikään  jäisi kotiin haisemaan...MAHTAVA astis siellä).

-Voisin toimia caddiena, ihan pikkuriikkistä korvausta vastaan (hoituisi se liikunta- ja voimailupuolikin ilmaiseksi siinä samalla)

-Voisin perustaa oman pro-alan, mental-trainingin esimerkiksi, kehittelisin teorioita samalla kun ajelen palloimurilla eessuntaassun...palloimuri on niin siisti...haluaisin kotiin sellaisen...pari kertaa kun töräyttäisi pirtistä perälle niin olisi viikkosiivous tehtynä ja turhat rojut kerättynä.

Eli ei huolta. Toimintaa piisaa - kortilla ja ilman. Pikkasen meinasi tänään huolettaa (vaikka tutut tsemppasivat että se on prosta kiinni saako korttia...) sillä kuokin sandilla niin maan perusteellisesti (uusia perunoitakin löytyy golfmailalla helpommin kuin lennättää sillä pallo hiekan mukana greenille). Jestas. Hyvä puoli siinä oli, että a) vieressä olijoilla oli hauskaa b)  lähellä olevilla oli liikunnallista (väistelivät minun ympärilläni lennellyttä pöllyävää hiekkaa omien lyöntien lomassa) c) irtosi hiki ihan vaan harjoituslyönneillä d) sain aika totisen pron nauramaan.

Kurssi jatkuu huomenna. Hiekkaesteellä harjoitellaan lisää (yritin kysyä, että voisinko toimia hiekkaesteen kanssa samoin kuin vesiesteen kanssa [pudota pallo suoralla käsivarrella , ota muutama hutilyönti siitä ja eläydy että pallosi ei koskaan uinutkaan minun kerättäväkseni lammikkoon] mutta ei kuulemma onnistu...) Siispä sinne. Kuokkimaan!