Vaalitulos: Kiitos äänestäjille! Luottamuksesta, äänistä, mukavista viesteistä ja tuesta. Niiden voimin sitten tehdään töitä yhteisten asioiden eteen. Saa soittaa, tekstata tai lähettää meiliä, saa myös kommentoida niitä(kin) asioita tähän blogiin.

Uintia: käytin lapsia (ja itseäni) Saimaan rannalla, entisten naapureidemme luona. Sen lisäksi että tapasin entisiä ihania työtovereita (ystäviä) ja muita naapureita (ystäviä) sekä liudan lasteni kavereiden vanhempia, lepuutin mieltä siinä ihanassa maisemassa joka siellä on luontaisetuna kaikilla asukkailla...pulahdin järvessä myös ennen lähtöä aamutuimaan saunan jälkeen yhden lukijani ohjeet mielessä (ei saa kiljua, pitää olla rentona) ja toisella kerralla onnisti...tosin ehkä ne uimakengät (lainatut) auttoivat senverran että ei edes mieleen tullut kiekua, vähän vaan haukkoa henkeä. Ihanaa oli, kiitos teille siellä, muutama tätä ehkä lukeekin. Olette ajatuksissani useammin kuin arvaattekaan!

Hyppyjä: puheliaana ihmisenä saan helposti tuttuja eri paikoista. Yhdessä pätkätyöpaikassani tutustuin aulatyttöön, joka monien hauskojen aamu- ja iltapäivä jutustelujen jälkeen paljastui hevostytöksi...törmäsinkin sitten pitkästä aikaa häneen uuden työni tiimoilta ja ihan eri paikassa kuin aikaisemmin...ilahtuneena rupattelimme niitä näitä ja kävimme suurinpiirtein seuraavan keskustelun:

Sipulix: ....läpäläpä...hekohek...läpäläpä...vieläkö ratsastat niin paljon?

Aulatyttö: No, en harmi kun...mutta olen alkanut uida...

Sipulix: oi, sehän on kivaa! Mäkin tykkään....

Aulatyttö:...niin ja ne mun kaveritkin, kun ne ei tykkää siitä kun haluaisin hypätä...

Sipulix: ai...juu, kyllä mäkin pelkään sitä hyppäämistä ja olen siellä hyppypaikalla aina ihan kauhuissani *paljon puhuva katse lattiaan ja kuvittelua erittäin syvästä vedestä*

Aulatyttö: no, juu, viime kesänä hyppäsin metristä, niin se on aika...

Sipulix: ????siis juuh, aika korkealta *WHAT???*

Työkaveri kuiskaa: " Se puhuu esteratsastuksesta..."

Sipulix: AAA-aa siis juu, mää tuota taisin ikäänkuin ajatella et uimahyppyä...

*seuraa aika hervotonta naurua sekä epäarvokas poistuminen*

Esteratsastus on myös todella pelottavaa.