Vastaan Susikairasta tulleeseen haasteeseen ja haastelen tässä itsestäni 6 asiaa...

1) En pidä melusta. Kuuntelen aina Classicia autossa, kotona en mitään muuta kuin lapsiperheen (välillä kauheaa) meteliä (siinä on totisesti ihan kylliksi).  Lempihiljaisuuttani on tunturin laella tuulen suhina tai Saimaan rannalla järven lipatus.

2) Minulla on omituinen suhde sähkövaloon ja lamppuihin. Toisaalta tykkään tehdä töitä hyvässä valossa, mutta hämärässä on helpompi hengittää...Sammuttelen joutovaloja (joskus vahingossa jopa kylässä) ja jupisen AINA jos joudun olemaan loisteputke-valossa esim. kokatessa. Yähhäh. Kotonani on 2 loisteputkea, jotka eivät pala KOSKAAN.

3) Taisin jo taannoin kertoa sen, että luen kaikenmaailman joutolehdet ja seuraan omituisia asioita maailmalla...rakastankin lukemista, kaikenlaista lukemista! Lehtiä, blogeja, kirjoja, opuksia, nuotteja, sarjiksia, ohjeita, tiedotteita...ihmisiä.

4) Olen ihmis-riippuvainen...ts. rakastamis-riippuvainen. Minusta on ihanaa kun on paljon (hirveän kamalan paljon) ihmisiä, joita rakastaa (ja välillä joille raivota)...siinä suhteessa olen ehkä naivi, sillä lähtökohtaisesti aina ensimmäiseksi PIDÄN ihmisestä...sitten pitää sattua tai tapahtua JOTAKIN että se asenne muuttuu...(mutta sitten se kyllä aika harvoin palaa siihen positioon, yleensä petyn vain kerran, yritän kehittyä tässä ominaisuudessa [jota pitkävihaisuudeksikin kutsutaan] mutta näitä luopioita ei onneksi ole päässyt kertymäänelämääni kovin paljoa,  soutuveneeseen taitaisivat kaikki mahtua...)

5) Minulla ei ole normaalia suodatinta siihen mikä on noloa, mikä on hävettävää, mikä on kamalaa, perverssiä, järkyttävää...ensimmäinen reaktio on...uteliaisuus: miksi noin?

6) Minulla on sähkölamppujen ohella myös toinen omituinen suhtautuminen tavaraan, nimittäin kenkiin. Ne eivät ole minulle vain lämmikettä, tai käyttökapistusta vaan omatessani erittäin rakkoherkät jalat (ja vielä pahus isotkin sellaiset) olen kenkäkaupoissa se "älytön asiakas". Ostan vain sellaiset kengät, jotka ovat täydet KYMPIT. Kerran jätin (14v sitten) yhdet kympit rahapulassa hyllyyn JA SE HARMITTAA VIELÄKIN. Ja r-a-k-a-s-t-a-n piikkikorkoja. Älytöntä jos mikä. Minkäs teet.

Niin ja sitten piti haastaa 6 muuta (ei taida löytyä) mutta jos vaikka 4

17 neliötä

Emmin nurkka

Vasen rintani ja muuta sairasta

ja sitten haastan mainion kommentoijan Pekka-open. Jos ei löydy blogia niin komenttilootaani vaan antaa palaa...