Koskapa olen luvannut puutarhapläjäyksen ohella kirjoitella joskus jotain poliittisena eläimenä toimisesta....harva lukija ja ehkä vielä harvempi äänestäjä kun edes tietää aivoituksiani. Ajattelin listata 3 painavinta (tässä yhteydessä tulee aina mieleen Arsi Harjun katepillari, voi että tykkäsin siitä!!!siis Arsista että kommentista...) asiaa eri yhteyksissä (ne määrittelen vapaasti, tarkennuksia saa pyytää)

TOIMINTATAPA

  1. Puhun suoraan, samat asiat edessä ja takana, käytän puheenvuoron jos mahdollista ja jos on asiaa/sanottavaa (yleensä on)
  2. Vältän vitkuttelua ja välttelyä (välttely on aktiivinen teko, josta on kannettava vastuu)
  3. En riitele. Enkä huuda (no ehkä joskus ihan pikkuriiikkisen kotona). Saatan käyttää perse-johdannaisia ja muita ronskeja ilmauksia myös julkisissa puheevuoroissa...siitäkin huolimatta ettei suvussani ole pahemmin hevosmiehiä.

MINKÄ PUOLESTA (vaikka taistelen)

  1. Sanomisen ja ajattelemisen vapauden puolesta, eri näkökulmien ja erilaisuuden hyväksymisen puolesta
  2. Taistelen tilaaja-tuottaja mallia vastaan, en halua asua tehtaassa enkä halua ostaa palveluja tehtaan mallilla tuotettuna (kevyet ratkaisut hyväksyn ja ymmärrän)
  3. Pienten yksiköiden, pienten ihmisten (ei liity pituuteen) ja pienten toimintaympäristöjen puolesta. Ne saattavat aluksi ja lyhyellä aikavälillä olla kalliimpia kuin massaratkaisut, mutta kuka laskee hinnan 50vuoden päässä?

YLEISIÄ LINJAUKSIA

  1. Naisella ei ole sen isompia oikeuksia kuin miehelläkään, eikä miehen velvollisuudet ole sen suurempia kuin naisenkaan.
  2. Jos lapsen etu poljetaan moraalikysymysten alle, olen aina lapsen puolella. Aina.
  3. Se ei pelaa joka pelkää. Minä en pelkää enkä pelaa (no joskus ihan pikkurikkuriikkisen...myönnetään).