Pakko tuulettaa! Meillä on uusi toimisto, tai siis ei se toimisto ole uusi, mutta me siellä Nauru tavarat on vielä huiskin haiskin ja paperit kasoissa lattialla, mutta huomisesta lähtien sitä tilannetta korjaillaan.

Ja jihaa siitäkin, että enää yksi opetuskerta sitä sijaisuutta jäljellä!!! Oikeasti ollut työllistävämpi keikka kuin ajattelin. Ei nimittäin yhtään valmista materiaalia ollut tarjolla, kurssikirjat olivat saatavilla ainoastaan kahden tunnin lainoihin kerrallaan (!) ja usea opetuskerta perjantai-aamuisin klo 8.15....uuuuh. Niin ja opetuksen tason piti vastata amk-tasoa (jonkun mielestä minun ollessa kyseessä siihen ei pääse millään materiaalilla, mutta pidätän itselläni oikeuden valituksiin...) Ja siitä opetuksesta vielä, että  en todellakaan ole parhammillani aamuisin klo 8.15, en edes pidä varhaisista aamuista ja vihaan ajatusta kesäaikaan kahdeksaan töihin menosta (sehän on samaa kuin oikeaan aikaan olisi töissä klo 7, yritän lohduttautua aina sillä, että leipurit heräävät n. klo 3 yöllä töihinsä ja maajussit klo 5 töihinsä jne.)

Jihaa siitäkin, että kevät tulee. On valoa! Näkyy soraa!!! Lumi sulaa! Leikkasin omenapuut. Poltan risut kesällä pihagrillissä, kyllä niillä muutaman pihvin paistaa! Jihaa! (sain lahjottua atk-konsulenttini pitämään tikkaista kiinni, kun kiipesin katkaisemaan omenapuun latvasta oksia ja jykevät tikkaat olisivat rikkoneet puun rungon, pahoittelin konsulentille sitä etten paina 20kg vähemmän vaan juuri niin paljon kuin painan, sillä täytyy myöntää, pikkasen säälitti...mutta sain oksittua!!!)

Jihaa siitäkin, että blondin parvorokko on menossa ohi (työkaverini mielestä minulla on pervorokko, johon olin itse samaa mieltä ja lisäisin vielä sen että se on krooninen ellei patologinen...) ja mahan vääntely keskimmäisellä ei kestänyt kahta päivää kauempaa.

Ja jihaa siitäkin, että kone toimii!!!!!!!!!!!!!!!!!!JIHAA!