No niin. Tervakko ja kumppanit. Kuinka hauskaa teistä on se, että eilen illalla, juuri kun olin saanut kaikki tärkeät (!) iltapuhteet suoritettua ja valmistauduin rentoutumaan netissä (ja samalla pelottelemaan mörköjä, those evenings) niin...näyttö on pimeänä ja yksi keskuskyksikön valoista värisee. Silleen inhottavasti. Pahaa aavistaen heiluttelin johtoja, irrottelin, sammutin koneen, laitoin piuhoja kiinni, kokeilin varmuuden vuoksi hieman eri paikkoihin ja ei, näppikseen ei valoja, hiireen ei valoja (johdollisia eli ei patterivikaa) ja näyttö herjaa no signal...eli tulee toinenkin sanalasku mieleen. Se joka viimeisenä nauraa...taisi kone kuolla nauruun kolmannella matkallaan Hesaan, vai joko se meni Telajärvelle (???laitoin huoltomiehille lapun laatikkoon [onneksi en ehtinyt palauttaa laatikkoa jakelukeskukseen vaan se oli SOPIVASTI SIINÄ ULOTTUVILLA] ja lappuun kirjoitin: HEI! ENSI KERRALLA KONEEN MUKANA LAATIKOSTA LÖYTYY MYÖS KOLME TEINIÄ).

Narskututtaa hampaita vieläkin se vilpittömän ihmettelevä ääni puhelimessa, että miksi kuskaan itse konetta, kun siinä on kotiinkuljetus- ja noutopalvelu. Yritin selittää nuha -esimerkillä, että katsos kun täällä maalla on sellaista, että jos sinulla tulee vaikka nuha, niin et suinkaan mielelläsi soita ambulanssia siihen, että kipaiset 20km päässä olevasta ostarista duactia, ethän. "En", oli vastaus, no, minä en myöskään ajatuta postipoikia ympäri maaseutua (ja varsinkaan näin tiuhaan) pikkuruisen huoltokuljetuksen takia ja odota ylimääräistä kolmea tai useampaa päivää, jolloin PERHAPS, olisimme SATTUMALTA yhtäaikaa minun kotiportailla, joka täällä maalla on klo 11-15 välillä PÄIVÄLLÄ. Kun ajelun lisäksi se tietäisi myös aikamontaa puhelua "milloin voisimme tavata" ja vaikka jakelukeskuksen poikien kanssa jo olemmekin ihan ystävällisissä väleissä niin, minulla ei YKSINKERTAISESTI ole aikaa etsiä aikaa sopivalle tapaamiselle, että saisin joko koneen kotiin tai takaisin huoltoon. Se kone olisi sillämenolla sitten ikuisesti jakelukeskuksessa ja puhuisin lopun elämää vain sittenkun -puheluita jakelijoiden kanssa...jne. SIKSI ajan ja kuskaan ja soitan ITSE. Nyt tiedän ainakin että kone on LIIKKEELLÄ (tai ainakin kuvittelen sen olevan) ja epämääräisen lupauksen kera: "blaablaa, en voi tällä hetkellä luvata muuta kuin että se menee jonojen ohi" (!!!YRITIN tingata uutta konetta itselle...)

Minulla on hyvät käytöstavat, en myöskään koskaan riehu lehtimyyjille enkä muillekaan ärsyttäville ihmisille. Mutta TÄNÄÄN HYVÄ KÄYTÖS O_L_I  KOETUKSELLA.