No niin (istun tällä hetkellä yhden siskokullan luona ja puran kirjoittelupaineita)...kävimme esikoisen kanssa Suomen Turussa (tulin siihen tulokseen että se on kaukana kaikkialta muualta kuin Turusta ja ehkä Naantalista)...juhlimassa meille tärkeän ihmisen tohtoroitumista.

Ja näin jälkikäteen voin sanoa, että kyllä se vaiva kannatti!!!Paitsi että, niin köyhä ja kipiä ei saa olla, että pitää mennä Omenahotelliin yöksi...huone oli periaatteessa ok, mutta käytävällä oli likaista ja eteisaulassa oksennusta (joka "siivoamisesta" huolimatta lemusi koko viikonlopun)...ja juhlapuku päällä kun harppoi oksennuksen ohi tuli mieleen että olisi voinut olla helpompaa mennä tavishotelliin tai vaikka sitten birgittalaisluostariin. (tässä paatosta)

Lauantain vietimme erilaisten operaatioiden merkeissä (joilla haettiin vakuuttavuutta sille, että ajoimme Suomen halki ja yövyimme oksennuksen keskellä)...ensin etsimme (autolla ajaen) salia, jossa väitöstilaisuus pidettäisiin...huomasin muutaman u-käännöksen jälkeen että esikoinen ei ole ihan niin hyvä kartanlukija kuin ajattelin...sitten tilaisuuden jälkeen etsimme tovin autoa, jonka jouduin monestakin syystä parkkeraamaan...aika kauas kohteesta...ja laihana lohtuna oli ettei se nyt ainakaan toiselpuolel jokkee ollut! Teimme myös viimetipan hankintoja (sukkahousut....miksi ne aina jää???, hammasharja (!), eväät aamuksi jne.) sekä nyhersin kampaukset molemmille. Esikoinen vakuutteli että onnistuivat melkein yhtä hyvin kuin kampaaja olisi tehnyt (vertailupohjaa on ja vaikka olisi valehdellutkin niin ei voi todistaa kun ei tullut peruutuspeili mukaan enkä tiedä vieläkään mikä harakanpesä takatukkani on juhlassa ollut). (tässä eetoksen poikasta)

Ja itse päähenkilö. Oli kaunis. Ihana. Rakas. Hurmaava. Ja hauska!!! En muista väitöstä, jossa olisin hörähdellyt yhtä usein kuin tällä kertaa (en ole kyllä varma ymmärsinkö "vitsit" oikein, mutta minulla ainakin oli hauskaa).  Onnea vielä M! Upea päivä ja upea nainen!

*****************************

ps. huollosta soittivat, kotikone elpymässä! TMO!!!