En tiedä teistä mutta minulla on sellainen pieni keväthurmos tulollaan...silleen että tekee mieli hyppiä ja riehakoida ulkona, nuuskutella ja todeta että jeee, JEEEE-EEE metsä tuoksuu, puut tuoksuvat, kevät tuoksuu, se tulee sittenkin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Keväthurmokseen ja riehakointiin lie kuuluu raksamiehet ja niiden töllistely. On se vaan ihmeellistä. Pääsimme eroon putkiremontista ja niistä älyköistä, niin eipä huolta! Uudessa väliaikaistoimistossamme on ihan eturivin paikat seurata (turvallisesti ikkunan takaa) viereisen talon rakentumista...ja niitä raksamiehiä. Päivän ehdoton kohokohta on bongata kottikärryt. On se vaan niin palkitsevaa, kun nostaa katseensa niin sellainen hervoton nosturi, jonka nokassa roikkuu sellainen henkilöauton paksuinen kettinki, nostaa kottikärryjä (samanlaisia kuin minulla kasvimaalla). Ensimmäisenä päivänä luulin, että niillä menee eväät miehille, toisena päivänä ajattelin että ne oikeasti pilailee, mutta kolmantena päivänä (kiipesin tuolille ja seurasin tarkkaan tapahtumia) totesin: siinä menee tiiliä. TIILIÄ. Laskin että n. 32 kappaletta (kiikari jäi kotiin joten osa SAATTOI olla puolikkaita). Totesin, että eipähän kuski nukahda kun tähtäilee sieltä korkeuksista muutaman miljoona kertaa päivän aikana kärpäsen paskan kokoista kottikärrylastia heiveröisille lavoille...muuraavat siis käsin sen kerrostalon - näin meillä pohjoisessa, laatua ja tarkkuutta sen olla pitää!

Ja politiikkaa. Äänestimme. Ja lopputulos oli oikein hyvä. Pidän siitä ajatuksesta, että yli 500vuotta vanha kuntamme on itsenäinen kunta vielä toisen 500vuoden päästäkin. EI me kuntaliitoksesta äänestetty, vaikka joistakin puheenvuoroista niin olisi voinut päätelläkin. Ihan vaan sote-palveluista. Mutta siltäkin osin mielestäni meni hyvin. Katsotaan nyt.