Tämä pääsiäinen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta minkäs teet. Olimme suunnitelleet mummolointia, serkkujen tapaamista, siinä samalla alfauroksen kanssa kahdenkeskistä aikaa ja ennenkaikkea 1) ei tiskaamista eikä ruuanlaittoa kotona 2) ei pyykinpesua eikä siivoamista kotona 3) ei sisätiloissa kyyhöttämistä kotona.

Ja nyt me sitten kyyhotetään täällä kotosalla. Kuopus aloitti oksutaudin ja kun luulimme sen olevan ohi (olimme pyytäneet ystäviä kylään) niin kiirastorstai illan huipennokseksi toiseksi vanhimmainen alkoi oksentaa. Joten, nyt me siis:

- kyyhötämme sisällä (Kärpät taustameluna)

- pesen pykkiä ja siivoan (erityisesti oksennuksen siivoaminen ei kuulunut suunnitelmiin)

- mietin mistä repisin ruokaa pitkäksi viikonlopuksi ja laitan sitä koko ajan, jos en hellan ääressä niin mielessäni (lihat jäässä, vihannekset multaisina viileässä, ei pullan pyörylää pakasteessa, jälkiruuista puhumattakaan...)

No. Onneksi myös jotain suunnittelematonta kivaa tapahtuu. Pääsiäiskaktus kukkii. Vasta toista kertaa 5vuoden sisällä. Otin kuvan yhdestä oksasta teidänkin iloksi.

1239381787_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

******************

ps. lukea hurautin (vihdoin) Orhan Pamukin Valkoisen Linnan ja nyt pääni on täynnä omituisia ajatuksia (keskimääräin koko ajan mutta nyt erityisesti)...lukemisen seurauksena olen sitten tehnyt selvitystyötä (n. tunnin ajan) että mikäs se on oikein miehiään....ja miksi, parempaakin tekemistä olisi, kuten vaikka nukkuminen! Onko tähän lääkettä?  Enhän minä EDES TEE MITÄÄN niillä tiedoilla. NYT menen kyllä vaikka tyhjentämään pesukoneen, olkoot se juttu siitä vankilatuo...ehhheehh empä kerro linkkiä, hae ite!