Ihan aluksi fiilistelyt. Siskokulta sai eilen tyttövauvan ja kävin tänään hymistelemässä ja höperehtimässä synnärillä (ilman lupaa, yritin tekeytyä lapsen mummoksi mutteivät uskoneet)...hamsteriserkkunsa (velipojan poika 2kk) ohella maaliman sulosimpia otuksia. Inania. AIVAN INANIA. Ihanempia kuin viime kevään kissanpojat (ja se on jo paljon sanottu, minulta).

Ja sitten travelling:

Koskapa finanssitilanteeni on viimeisen puolen vuoden ajan ollut enemmän kuin heikko, en voi täällä blogistaniassa kehua retostella minkäänmoisella ulkomaanmatkailulla...tai no, alfauros lähtee vaihteeksi reissuun (Ranskaan tällä kertaa) ja tietenkin voi siitä sellaisia jälkihaikuja tai sivulaineita pirskoitella itselleni (eipä paljon ilahduta)....no, olenkin siis keskittynyt nauttimaan LÄHImatkailusta. Siis välillä niinkin lähelle kun matskustelua korvieni välissä, vaeltelua aivokuorella....unelmointia, haaveilua ja fantasiointia ekoajattelun vastaisesta liikehtimisestä (lentämällä, helikopterilla, risteilijällä jne.) ympäri maailmaa....ja aina palatakseni todellisuuteen. Tällä kertaa liikahdukseen Seinäjoelle (Suomen).

Käyn kyläkehittämishankkeen tiimoilta yhteiskuljetuksella yhden yön reissun ihmettelemässä Etelä-Pohjanmaan kyläkehittämistä. Parasta kaikessa: OON IHAN MIELISSÄNI LÄHDÖSSÄ (yksi ilta vapaata köökiheilumisesta ja kaikenmoisesta mangunnasta!) Täältä tullaan SEINÄJOKI!