Olen saanut blogini lukijoilta sähköpostiini (sekä kylillä kulkiessa kommentoituna) toiveita aiheista, joista haluaisivat lueskella lisää

a) parisuhteita ja parit suhteessa aiheesta

b) juttuja ja kuvia mun korkkareista

c) kuvia ja juttuja puutarhapläjäys-osioon

No. Sellanen pikkanen ongelma, että kameran laturi on hukassa. Ei varmaan kovin pahasti mutta silleen, etten ole pystynyt napsimaan kuvia kengistä justsilleen nyt. Toki mielelläni otan, mutta muistutan lukijoita, että suhteeni kenkiin on aika intiimi. Joten jos joskus saan tänne kuvia niistä niin pyydän sensitiivisyyttä kommentointiin.

Toisekseen. Puutarhapläjäystä olen ajatellut päivittää sitämukaan kun toimenpiteitä tulee ja nyt ei ole sattuneesta syystä tullut (aamulla -2 astetta ja lumisadetta)....eli kunhan keli lämpenee ja alkaa tapahtua muuallakin kuin mun päässä niin kirjoitan kyllä, ihan heti.

Ja kolmanneksi. Tuo parisuhdejuttu on sellainen Pandoran lipas että silloin tällöin uskallan sinne pikkasen kurkkailla ja sitten pitää taas läpsäyttää kansi kiinni. Ja koskapa pidän tätä blogia kevyenä niin pyrin myös välttelemää niitä kurkkailuja näin julkisesti....mutta...jotakin siis luvassa siihen(kin) aiheeseen. Ehkäpä jo tänään.