Pääkaupunkiseudulta selvittiin kotiin! Yhden tööttäyksen saattelemana (pois lähtiessä en huomannut moottoritietä lähestyttäessä rantatiellä, että yhdessä risteyksessä oli kolmio oikealta tuleville, rajoitus oli 60km ja jarrutin risteykseen, jonka seurauksena takana olevassa autossa varmasti kiroiltiin ja kuuluvasti töötättiin mulle, keskaria ei kuites näkynyt...)

Ei myöskään ehditty Korkeasaareen, tosin bongasin tällaisen otuksen huoneestani torstai-aamuna, viserteli kuuluvalla äänellä ja teki äkkinäisiä liikkeitä kaikkien putiloiden ja kiiltävien esineiden luo. Epäilin, että kyseessä saattaisi olla blondi, mutta otus hävisi johonkin päiväunieni aikaan ja tilalle oli tullut tuttu vänkärini...

1243070514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reissu teki hyvää! Näin paljon poliiseja (!), kiinnostavia ihmisiä, jututettiin turkkilaisia pitsapaikan pitäjiä ja saatiin kuulla heidän perheenlisäyksestä, muutosta, kesänviettosuunnitelmista jne,  otettiin jostakin hauskasta tyypistä kuva Vietnamin suurlähetystön edessä, todettiin että meidän Intia-kokemukset saa rauhassa rajoittua vierailuihin Indiskassa (!!!), söin joka välissä epäterveellisesti ja liikaa (se parsamenu oli reissun terveellisin osuus) ja kotimatkalla sain pääni sekaisin, kun jouduin miettimään miksi en pidä jostakin musiikista ja miksi pidän jostakin....kun tähän asti on saanut silleen ilman yhtäkään aivosolun heilahdusta painaa radiosta tms. laitteesta off-nappulaa niin sitten yhtäkkiä joku ihminen haluaa aidosti tietää, että mitä minun päässäni liikkuu. Olen vielä vähän edelleen häpsingillään, kun pitää miettiä asioita, joille ei edes ole nimeä. Naurattaa vieläkin, kun kommentoin hotellihuoneessa "legendoja", "kulttisettiä" ja "klasikkoja" mm. seuraavilla syvällisillä repliikeillä "hä, ihan paskaa" "mitä tää on???", "mää en ymmärrä tätä" "mistä tää kertoo???" "miten tuo muija liittyy tähän???"...ja joihin vastauksena oli huokailua, puuskahtelua ja kommentointia "Et voi olla tosissasi!" "NYT kuu-ule..." jne. oikeasti, aivan paras aloitus naisenergia-päivälle, oikea energiapiikki!!!

Nyt taas kotona. Kasvimaalla muutama puhdetyö odottamassa, joenrantaa olisi tarkoitus perkata...mutta...sadepilvet roikkuvat tuossa nokan juuressa, joten saattaa tulla lököpäivä!