Tässä illan tiimassa on tullut todettua, että elämässäni on muutamia (=useita) aika älyttömiä juttuja, mutta jotka sitten arkipäiväistyvät ja ikäänkuin häipyvät häiritsemästä mieltä. Yksi sellainen löytyy ihan tästä tietokoneen vierestä:

Noin. Ihan älyttömän tehokas ja hieno, mutta oisko pikkasen älyttömän iso? Ja ehkä hieman epäkäytännöllinen. Tämä norsu lähti mukaan yhdestä (niistä lukuisista) työpaikoista...huoltomies vannotti ovella että "PERÄÄN ET SITTEN SOITTELE!!!" :D no ei se niin kummonen perä ollut että olisin soitellutkaan!!!

Ja kun tässä vauhtiin pääsee niin tuosta ihan lähettyviltä löytyy seuraava:

Näitä löytyy eteisen katosta useita ja yhdestäkään ei tule valoa. Ei ole tullut neljään vuoteen. Miksikö? Ei harmainta hajua, kesällä asian unohtaa, syksyllä hiukan häiritsee, talvella tuntuu turvalliselle kun ei lika ja sotku näy ja keväällä taas valon lisääntyessä lisääntyy siivoilu (jolla häirintä vähenee). Sähkömies on kai kerran käynyt ovella koputtelemassa 4vuoden aikana, mutta Alfauroksen logiikalla hyvä ettei oltu kotona, ois tullut nimittäin kalliiksi...sillä, kolmas älyttömyys löytyy pannuhuoneesta...siellä on asennusta vaille valmiina sähkövastukset mutta eikai sitä 4vuoden jälkeen enää kannata kytkeä, eihän siinä olisi mitään jännää talvipakkasilla että jäätyykö talo vai ei, ja pysyypä emäntä kuosissa kun on talkkarina -28 C pakkasessa ja kuskaa puita pesään...SITÄ ODOTELLESSA!!! (ainiin onhan siellä pannuhuoneessa lisääkin älyttömyyksiä, nimittäin KAKSI vesimittaria, miksikö, EI MITÄÄN HAJUA!!!On vaan ja muistan asian joka toinen kuukausi kun maksan KAKSI VESILASKUA [no myönnetään että se toinen lasku on ihan pieni]),

No, mäpä jatkan tätä maanantai-iloittelua: vesimittari(t) on luettu, alfauroksen metsästyskortti maksettu, lasten koulukeskustelut varattu, postipaketti haettu (ja maksettu), kummityttöä pussattu, perunapellon työmiehet tarkastettu (siis epävirallisesti, kävin vaan nuuhkimassa oikeaa työntekoa, harmittaa kun en sinne itse jouda), mannapuuro keitetty, hammasraudan irronnut osa tallessa ja numero lekuriin etsitty...ja nyt sitten pyykille, tiskille ja ehkä ennen aamua myös pikkasen nukkumaan. ÖITÄ JA ÄLYTTÖMIÄ UNIA!