Tänään alkoi lasten koulu - ja opettajien :D ainakin täälläpäin. Pollareita vilisi tiellä, ovat kuulemma tehostetussa seurannassa autojen nopeudet koulujen ympärillä, hyvä niin!

Muutama tuokiokuva näistä, etten sanoisi, hektisistä elokuun alun päivistä:

* ajoin lasten kanssa pulikoimaan mummulan mökille, moottoritielle mentäessä kaikki autot pysäytettiin ja puhallutettiin. Vaikutus oli dramaattinen: hirveä älämölö lakkasi kuin seinään, kuopus tiedusteli että pitääkö siihen puhaltaa keuhkot tyhjiin ja yksi mietti että näkyiköhän mun jenkkihuurut (oli syönyt aika monta purkkaa) siinä koneessa...minä mietin että olipa mukava piristys tukkoiselle aamulle, pollari oli nimittäin hmmmm. huomattavan hengästyttävä (tuli itestään ihan tuhti puhallus!)

* Tämän viikon illat menevät lasten golf-kurssilla (veikkaan että jokaiikka pelaa jo tänä kesänä paremmin kuin minä koskaan). Sain proltani mieltäylentävän kommentin, kun tuskailin etten saa tasoitusta laskemaan vaan se on koko ajan siinä 12-15p. Sanoi vaan että sehän on hyvä että oma taso on löytynyt, grrrrr. Tosin joku lukijoista SAATTAA muistaa mun  epätoivoiset greencard-yritykset viime syksyltä joten kehitys siihen nähden on ollut lähes huimaa (ainakin minun mielestäni).

* Syöksyn marjapensaaseen joka välissä, viimeisimmän hyökkäyksen tein punaherukkapensaaseen poimurin kanssa ja tein uuden ennätyksen ja muistelin siinä samalla, kun oli 7-vuotias ja pappani höynäytti minua täysillä. Poimitutti 5ämpäriä punaherukoita niin, että otti muka kellolla aikaa ja kehui ja ylisti aina kun alitin edellisen ämpärin minuutilla, ennari oli sormin poimittuna 22min/ämpäri (tosin en tiedä oliko sillä edes kelloa, kun uimahoususillaan otti aurinkoa ja aikaa) :DDD naurattaa vieläkin, omat lapset sanoivat minun olleen tyhmä jo silloin, heitä olisi turha yrittää höynäyttää (muulla kuin rahalla)

* Istun toimistolla ja mietin outoja. Yritän ohjata ajatuksia työntekoon, mutta ne vaeltelevat ja lepattavat, olisi niin satamiljoonaa asiaa tekemättä.

* Lähetän ajatuksia ystävilleni; Espooseen, Sydneyhin, Savonlinnaan, Helsinkiin, Tampereelle, Joensuuhun, Kalajoelle, Ylivieskaan, Kajaaniin, Siilinjärvelle, Liminkaan, Tupokseen, Ouluun, sairaalaan, kouluun, työpaikalle, kotiin, päiväkotiin, missä ikinä olettekin ja teille blogi-ystävät ruudun toiselle puolelle: sipulin ra(i)kkaita terveisiä syksyn kiireisiin,eloihin, iloihin ja murheisiin! Terveisiä myös kaikille pollareille! Ennää en pelekää mustaa miestä enkä polliisia!