No niin arvoisat lukijani. Toivottavasti teitä on.

Istun töissä. Ei ole kiire.

Yksin. Niisk.

Työkaveri otti tuolinkin mennessään. Vie tuhkatkin pesästä!

En voi puhua edes sille oranssille tuolille nyt. Senkinä!

Kerroin puhelimitse  tälle työkaverilleni, että piristääkseni itseäni työpäivääni kuuluu jatkossa 5 Tiibetiläistä riittiä. Seuraus: työkaveri piipahti tarkistamaan onko kaikki ok, koputti puoliminuuttia oveen (johon hänellä on oma avain) ja hiipi pälyillen sisään (ja oli hämmästyneen näköinen kun olinkin koneella) Enkä alasti lattialla joogaamassa.

Sain tänään tietää että yrityksemme pysyy vielä hetken pystyssä. Ensi vuoteen ainakin -jeee.

Sain myös yhden uuden idean. Ei -en voi kertoa sitä koska uutisissa varoitettiin yritysvakoilijoista...hei, tämähän positiivista, meilläkin on jotain vakoiltavaa! Muistakaa kertoa mullekin kun vakoilette.

Korkkarijutusta (paikallislehdessä ollut pikkujuttu muuttui isoksi kun lehti meni osittaisena kaupunkijakeluna läheiseen kaupunkiin) on tullut kommenttia. En voi laittaa/skannata sitä tähän kun se ei kai ole ihan sallittua, mutta lupaan tehdä oman koosteen popoistani tässä vaikka sitten blogini joulunumeroon. Kopitikopsis. Korjautin ne halpisnilkkurit-siskokulta kysyi, että MIKSI????

Nyt kai pakko harrastua noiden töiden pariin kun ei ole se meidän yrityksen työjuhta tekemässä niitä. No, täytyy todeta että tyypillä on parempaa tekemistä juuri nyt. Hyviä vointeja mansikka!

Mutta kun yksin on niin tylsää. Ja mulla ois kauhea puheripuli just nyt. Pläpläpläpläpläpläplpläpläpläpläpläpläpläplläpläpllppäpälpälpälä.