Sain kädestä pitäen opastusta Nominationin matskuihin. Palat on ruostumatonta terästä (siis ne palat, jotka eivät ole kultaa: aa-aa ilmankos ne ei kutise mun ranteessa...) ja pikkupiperrykset on 24karaatin kultaa tai muuta tyyriimpää tai edukkaampaa matskua niissä paloissa.

Ja nyt minnuu ramasee ja jännittää. Ajelen huomenna hyvässä seurassa (omassani) Savonlinnaan ja olen ohjelmoinut matkan aika täyteen: menomatkalla 1. pysähdys tankille Pulkkilassa, 2. pysähdys kahville Kuopiossa ystävän seurassa, 3. pysähdys Savonlinnan keskustassa kahville toisen ystävän seurassa 4. pysähdys entisten naapureiden pihaan (saako toivoa: iltäkävelylenkki, rantasaunaa ja kiljuntauinti?). Paluumatkalla 1. pysähdys Nojanmaan ABC tankille, 2. pysähdys SOKL kahville ystävän seurassa, 3. pysähdys Kuopiossa murkinaa ja 4. pysähdys kotipihassa. Saatan tosin paluumatkalla jättää Kuopion välistä kun siellä ei enää  asu "ketään".

Yritän patistaa alfaurosta tarkistelemaan renkaiden paineita ja kitisevää tuulettajanhihnaa...! Tykkään ajella yksin (mutta sillä varauksella että auto pelaa). Ihan parasta. No, mäpä tunnelmoin teille sitten reissun jälkeen. Savonlinna on Lapin mökin ohella parhaita paikkoja mitä tiedän. Täältä tullaan!